פחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד
    רותם
    07/01/2011

שלום
    ממה נובע פחד מאנטימיות ומבוכה מסקס ? אפשר לטפל בזה באופן עמצאי?
    אני בת 22 שכבתי פעמים בודדות , לא שיתפתי פעולה למעשה לא זזתי בכלל אפילו לא יכולתי לנשק , הרגיש לי נורא לא טיבעי , לפעמים אני רואה בשידור חי איך אנשים מקימים יחסים וזה נראה לי משפיל ולא בשבילי , אני חייבת לציין שאני נראת ממש טוב ומאוד מחוזרת .
    תודה מראש ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

• פחד מסקס

גורדון
    07/01/2011

היי רותם לדעתי הפחד והמבוכה שלך מסקס יכולים לנבוע מחינוך נוקשה שסקס זה דבר רע ודוחה או אמונה שלך שזה משהו מלוכלך.כמובן שיתכנו סיבות נוספות .... כתבת גם ששכבת עם גבר מספר פעמים ולא זזת ולא הרגשת נח -למה לא דיברת איתו ושיתפת אותו בהרגשה שלך?את לא חייבת לעשות משהו שפוגע בך!!שתמצאי מישהו שאת תסמכי עליו ויהיה לך נח איתו אז הדברים יסתדרו יותר טוב.ביי וערב מקסים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/01/2011

רותם שלום,
    בודאי שניתן לטפל בפחד שלך מקיום יחסי מין. הוא פחד כמו על פחד אחר, ומכיוון שפחדים הם ברי טיפול גם הפחד הזה.לכן, כדאי מאד שתפני לטיפול פסיכולוגי כדי לטפל בענין , זה המקום.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו