אין קרבה פיזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין קרבה פיזית
    מתוסכל
    09/01/2011

שלום לכולם.
    אני וחברתי כחצי שנה ביחד.
    מההתחלה התאהבנו ממש, היה לנו ממש טוב אחד עם השניה והרגשנו שאנו משלימים, חוץ מבנדבך אחד - חיי המין.
    מההתחלה הם היו קלוקלים, כפעם בשבוע - היא טוענת שכך היה לה עם כל בני הזוג - שהיא פשוט לא מרגישה צורך לזה, יש לה רתיעה מלדבר על מין בכלל, ושמה שקורה במיטה אמור לרוב לקרות "כי זה צריך" , עם אורות מכובים ועם מינימום דיבורים או מעשים מעבר ל"רגיל".
    אני חייב לציין שכשאנחנו באקט עצמו, היא מאוד תשוקתית, מנוסה ונהנית, אבל כמעט ואין לה צורך או רצון להגיע למצב הזה, וזה קורה מיוזמתי בלבד.

לאחר שיחות ארוכות בנושא, והבהרה שאני בחור מאוד מיני, יצרי בעל צורך גבוה בסקס, היא השתחררה לאיטה, והחלה לאחרונה ללכת לטיפול פיזיותרפי הנוגע לסוגרים ולשרירי רצפת האגן - מה שאובחן אצלה כבעיה העיקרית - היא מכווצת, מכאן באים כאבים בעת מגע מיני, ומכאן הרתיעה. עד שהגעתי, היא אף פעם לא הלכה לבדיקה או יעוץ בנושא, וצברה לה לאורך החיים חוויות וקונוטציות שליליות לגבי מין.

הסקס החל להשתפר מאוד במהלך הזמן, לאחר השיחה הפתוחה שלנו, עד לפני כחודש וחצי - שאז היתה לנו מריבה גדולה שכמעט חיסלה את הקשר.
    עברנו אותה, החלטנו שאנחנו אוהבים יותר מדי כדי לוותר, וכך הסיפור מאחורינו.
    הבעיה היא שמאז, היא לא אותו דבר. היא התרחקה, התנתקה, ואני כמעט ולא מקבל גילויי חיבה ממנה, אפילו מילוליים, וכל נסיון חיבתי מצידי נתקל בתגובה של מיאוס ושל "נו תפסיק כבר". הסקס עקב כך עבר נסיגה אדירה, ואנו כמעט ולא שוכבים, וגם אם כן - היא שוב לחוצה, כואב לה, ובכלל מרגיש לי כאילו זה קורה כי "אני צריך את זה" , ולא כי היא רוצה גם.
    הטיפולים ממשיכים, אבל אני מרגיש שהיא כבר לא מעוניינת בי כמו פעם, למרות שהיא אומרת שהכל בסדר.
    אני לא יודע מה לעשות, נסיונות לדבר על המצב מציד נתקלו בתגובות כמו "אתה מלחיץ אותי" , "הכל בסדר" , "ירד לי ממך בגלל מה שהיה ואני צריכה זמן לחזור לרצות אותך".

אני מסוגל להבין מצד אחד את ההשפעה של הריב ההוא על המצב, אבל מצד שני - הסקס, שהוא דבר שחשוב לי מאוד, נשאר גרוע, וזה משפיע עלי מאוד, זה מרחיק אותי, וכמובן העובדה שאני מרגיש שבת הזוג שלי לא באמת רוצה אותי.

אני אובד עצות. היו לנו סה"כ שבועיים של סקס סביר + בכל החצי שנה הזו.
    אני נשארתי גם בגלל האהבה וגם בגלל נתינת הצ'אנס לטיפולים ולאמונה שיהיה בסדר.
    אני לא מרגיש כרגע שהיא רוצה אותי, תמיד יש איזה תירץ אחר - בין אם עיפה, לומדת, או כל דבר אחר. וכן חוסר החיבה מצידה.
    .
    האם לתת לזה עוד זמן? האם הסיפור עם הסקס יכול להשתפר בכלל, או שזו היא וטיפולים לא ישנו את ה"רעב" שלה לסקס?
    אני מוצא את עצמי מתרחק פיזית כדי לא ללחוץ עליה, וזה מרחיק אותי רגשית, וגורם לי הרהורים לגבי העתיד שלנו ביחד.. מה אתם חושבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין קרבה פיזית

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

דני
    09/01/2011

ניסית לברר האם חברתך עברה טראומה מינית בשלב כזה או אחר בחייה? מניסיון אישי זה דבר שמעיק ומשפיע מאוד..תנסה לתמוך בה ולהבין באם קרה מקרה כזה ותלכו לטיםול זוגי יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין קרבה פיזית - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    10/01/2011

למתוסכל שלום,
    לבת הזוג שלך יש כפי הניראה קשיים ניכרים בתחום המיני שעל פניו ניראים ונשמעים כחרדה או כפוסט טראומה. אני מבינה שהיא אשה מקסימה ובתחום זה, חיי המין, יש לה קושי גדול. לעצם הענין: אתה צריך לבדוק עם עצמך אם אתה רוצה לחיות עמה ולצידה עם הקושי הזה. הקושי הוא לא בגללך הוא לא כדחייה אליך, אך הוא בהחלט מקשה עליך.איש לא יכול להבטיח לך את הפתרון של הקשיים המיניים של בת הזוג שלך... כלומר מתי זה יהיה ובאיזה מידה. בה בשעה הלחצה שלה בענין הזה גם כן לא תורמת להחלמה שלה....
    כך שיש כאן גם ענין שלה אישי וגם ענין שלכם זוגי וגם הצרכים שלך שאינם בטלים בשישים.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו