כאבים בעת קיום יחסי מין פעמים ראשונ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעת קיום יחסי מין פעמים ראשונ
    שירלי
    10/01/2011

שלום...אז ככה אני בת 20 נמצאת במערכת יחסים עם חבר שלי זה מכבר 5 חודשים לאחר שעשינו את זה על יבש,ולאחר משיכה שיש בינינו עשינו את זה בפעם הראשונה שלי לפני שבועיים לאחר שאני יזמתי את זה...בהתחלה זה כאב ואפילו ירד טיפה דם שהופיע אף גם טיפה בבוקר. הכאבים והדימום הבנתי שזה בגלל שזה הפעם הראשונה שלי,לדבריו הוא נהנה אבל אני ממש לא.. זה סיקרן אותי ועשינו אז זה שוב בפעם השנייה לפני שבוע,וכשציפיתי שזה כבר לא יכאב,זה עדיין כאב וגם שוב,לקראת הסוף היה טיפה דימום, מה אני אמורה לעשות,מה זה אומר,מתי אני יהנה ואם זה עובר... עשינו את זה עם אמצעי מניעה וכן היתה רטיבות לצורך החדירה...הבעיה גם שלפעמים אני הרגשתי גם שזה לא נכנס עד הסוף ולמרות זה זה כאב...מה עושים?... סליחה על הבורות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בעת קיום יחסי מין פעמים ראשונ - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    10/01/2011

שירלי שלום,
    לעיתים בפעם הראשונה שמקימים משגל מלא הכולל חדירה הדבר יכול להיות מלווה ברגישות וכאב . במידה והכאב ממשיך וכמו שאת כותבת את מרגישה שהפין לא נכנס עד הסוף ואולי שאת מכווצת. במידה ולאחר מספר נסיונות מינייים את עדיין מרגישה כאב כדי מאוד לפנות לבדיקה גניקולוגית אצל רופאת נשים שמתמחה גם בתפקוד מיני.
    את רשימת הרופאים ניתן למצא באתר איטם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו