חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    שירן
    10/01/2011

שלום,

אני נשואה כשנתיים ועם בעלי יצאתי כשנתיים לפני החתונה.
    היחסים בינינו מעולים - אנחנו חברים טובים, עובדים בשיתוף פעולה, אני מאוד מעריכה אותו את מה ומי שהוא ומאושרת שהוא בעלי.
    הסקס בינינו טוב, אבל אני מוצאת את עצמי הרבה מאוד פעמים נמנעת מלקיים איתו יחסי מין. כשהוא יוזם מגע, אני לפעמים נרתעת - בלי שום סיבה. כאילו אין לי חשק... כשיש סקס - אני נהנית מאוד.
    הסקס בינינו קורה אחת לשבוע לכל היותר, וזה יכול להיות פעם בשבועיים...
    לא עברתי טראומה מינית, יתרה מכך, עם בני הזוג הקודמים היה לי סקס בתדירות הרבה יותר גבוהה. ניסיתי שוב ושוב לחשוב מהי הסיבה - ולא מצאתי אותה.

לאחרונה "תפסתי" אותו גולש באתרי סקס, ואפילו פעם אחת הבחנתי שהוא עינג את עצמו ללא נוכחותי. ראיתי את הסימנים שהשאיר אחריו. מאוד נפגעתי מזה, אבל מצד שני אני יודעת שאני לא בסדר. אני מפחדת שהחוסר סקס איתי יגרום לו לבגוד בי.
    האם זה נורמלי שגבר נהנה לפעמים עם עצמו מידי פעם?
    האם יש לי דרך להעלות את החשק המיני? מה אני עושה לא בסדר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    11/01/2011

שירן שלום,
    שני חלקים לתשובה אליך:
    ראשית זה שבעלך מאונן ללא נוכחותך, נורמלי לחלוטין.חבל, שאתם עדין בשלב שבו אתם מתקשים לדבר בפתיחות על הצרכים המיניים שלכם. וחבל שאת נפגעת מכך.
    חוסר החשק שלך הוא ענין לבדיקה. מה קרה? את עייפה מאד? מתוחה? קשה לך? את מרגישה טוב?
    ידוע גם כי במערכות יחסים ארוכות טווח ( נישואין)הרבה פעמים החשק המיני של האשה "רדום" כלומר צריך להעיר אותו. המוטיבציה של האשה לקיום יחסי מין היא תחושת האינטימיות ולהיות נאהבת.
    אם את מרגישה שהעניינים לא מסתדרים, כדאי לפנות למספר שיחות ייעוץ כדי למנוע הדרדרות.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו