אישתי לא אוהבת סקס!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישתי לא אוהבת סקס!!!
    אלון
    12/01/2011

שלום, יש לי בעיה.... אני ואישתי לא מקיימים סקס אלא אם היא רוצה!! וזה למטרות מסוימות , אני אדם מאוד מיני ואוהב סקס מעדיף סקס משוחרר וזורם היא בדיוק ההיפך.
    ניסיתי לדבר איתה כמה וכמה פעמים על הנושא איני מקבל שיתוף על מנת לפתור את הבעיה.
    לצערי, מידי יום אני משוטט באתרים של סקס,כדי לשחרר, לא פעם יצא לי ללהיות עם נשים אחרות!! רק כדי לקבל את מה שאין לי..... לא כי אני רוצה!!!!
    אני מרגיש כאילו אני נדחה על ידיה מסיבה כל שהיא.
    המקרים המעטים בהם אנחנו כן עשינו סקס היה כי רצינו ילדים ואז זה היה ממש מגעיל מכונתי. ובעבר בזמן שחזרנו מבילוי קצת שתויים או בראש טוב!!!
    אישתי יודעת שאני אוהב סקס מאוד לא פעם דיברנו על זה ואפילו קיטרתי אבל התשובה "אין לי כח" הפחה למעין ..... עדיף לא ננסה, או נאמרת מראש לפני שננסה!!!
    היו זמנים שלא קיימנו יחסים שנה. (אנחנו נשואים רק 5 שנים)
    היא מפחדת מסקס בזמן הריון!!!! בטענה שזה עלול לפגוע בהריון התקין, אבל לעולם לא הציע אלטרנטיבות אחרו !! ויש.
    עכשיו היא בהריון כבר 3 חודשים שאנחנו לא שוכבים ואני יודע שמחכה לי שנת בצורת כבעבר!!!
    איך אני יכול לגרום לה לרצות לעשות סקס ????????????
    שהיא תיזום!!!! שהיא תרצה!!!! שהיא תפנק אותי !!!!
    אשמח לקבל תשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישתי לא אוהבת סקס!!!

הוספת תגובה

• אישתי לא אוהבת סקס!!! - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    13/01/2011

שלום אלון,
    קוראים לזה פערים בחשק המיני. הפערים אצלכם אדירים וגורמים לך תסכול קשה ביותר, ואשתך כפי הניראה לא מבינה עד כמה התסכול קשה.
    גם לא ידוע מדוע אשתך לא מעונינת במין כהנאה אלא רק במין לצורכי פריון.
    כדאי שתפנו לטיפול מיני-זוגי כדי לברר את הסוגייה המאד מכאיבה הזו.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה על התשובה

אלון
    13/01/2011

תראי רות, הבעיה היא שרק אני זה שחושב שיש בעיה ואני לא רואה איך אני מצליח לשכנע את אישתי לבוא איתי לטיפול. היא אדם מאוד קנאי לפרטיות שלה,
    בעבר ביקשתי ממנה בואי נלך לטיפול זוגיות היא טענה שאין מה לתקן וסתם בזבוז כסף.....
    לכן אני שואל האם ישנם דרכים לגרום לה לרצות לקיים סקס בלי שאני אצטרך לשכנע או ליזום
    שזה יבוא ממנה......
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו