מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרגן למחזרשואלת10/12/2007
אני רוצה את דעתכם. גבר אחד נשוי אוהב לפלרטט איתי ואני כמובן נהנית מיזה. מתי שאני פוגשת אותו ואת אשתו ברחוב, אני מפרגנת לו שיש לו אישה מקסימה ומחמיאה לו על אשתו במו עיניה, לעשות להם טוב. הוא לפעמים מחזר קצת אחרי אך לא משהו קיצוני. האם הוא יכול יותר לאהוב אותי או לפלרטט איתי ברגע שאני מחמיאה לו על אשתו? במילים אחרות האם יחסו כלפי יכולה לעלות מדרגה ברגע שאני מפרגנת לו על אשתו? מה דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיוון
סיון93611/12/2007הוא מחזר אחרייך כי את לא אישתו ואת לא קשורה למערכת הזו של הנישואים, ככל שאת מפרגנת יותר ומתקרבת יותר הוא יתרחק ממך.
הוא מחפש בחיזור אחרייך את המרחק והבריחה מהבית....
כמובן ובהנחה וזה יותר רציני מסתם ידידות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' ואחרים
שואלת11/12/2007מה דעתכם, אתם הרי דומיננטים בפורום זה. חן חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיווני
אחד אחר14/12/2007היי מתוקה. מצטער שהזנחתי אותך. הייתי מאד עסוק.
התשובה לשאלתך היא חד משמעית. זה מייאש שאישה שאני מחזר אחריה מחמיאה לי על אישתי. זה כמו להגיד לי" יש לך אישה יפה. למה אתה מתחיל איתי. אתה לא מתבייש?" . אישתו היא אישתו. כבודה במקומו מונח. אבל עכשיו הוא חושב עלייך. אז למה לקלקל? . אני בכל אופן הייתי מרגיש דחוי אם אישה שאני חושק בה מזכירה לי בכל רגע שאני... נשוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שואלת15/12/2007אהלן ק'. מה קורה? תודה על תגובתך ושהתעוררת לענות לי. יפה שלא הזנחת אותי לגמרי. ועתה, לתגובתך: א. לדעתי אולי זה שיטה טובה לפרגן לאשתו ליד הבעל, גם כדי להוציא ממנה כל חשד שהוא מחזר אחרי. ב. חשבתי אולי זה יעשה לו טוב שאני מחמיאה לו על שבחר באשתו להיות לו לאישה, כי אולי יעריך אותי יותר, זה יעשה לו טוב, וכשעושים טוב לבן אדם, הוא עלול לחזר., לאהוב יותר....(כך אני חושבת).
ג. מעניין אותי איך יהיה יחסו כלפי כאשר יפגוש אותי ביחידות בלי אשתו. אני חושבת גם כשגבר קשור ואוהב את אשתו, זה לא מונע ממנו להמשיך לחזר ולפלרטט במישהי ששונה מאשתו ומושכת במראה החיצוני מאשתו, גם אם החמיאה פעם אחת על אשתו.
ד. ק', יש לי שאלה אליך: אם יש לך מישהי שאתה דלוק עליה, פשוט מושכת אותך עד מאד, במקרה פוגשת אותך עם אשתך, ופתאום היא אומרת (כמובן שזה היה במקום...) שאשתך נהדרת ולא פלא שנישאת לה וכל זה בפני אשתך, וזה עושה לאשתך טוב. מה זה יעשה לך ? האם תאהב יותר או תחזר יותר אחרי הבחורה שמושכת אותך עד מאד, זאת שאתה נהנה לפלרטט איתה???, לציין, שזה משהו חד פעמי מצידי שפרגנתי לו על אשתו בנוכחותה. אני רוצה שתפרט לי בתשובתך. תודה ק',* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כולם נרדמו, מדוע אין תשובות???
שואלת13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחזרת תחוזר לאחר שתחזר
13/12/2007אל תתיחסי לטפל אלא לעיקר,
אם את רוצה אותו תחזרי, אם לא, תמשיכי לדבר איתו בנוכחות אישתו.
ויפה שעה אחת קודם . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היותר מהותית היא
מוש13/12/2007האם בא לך עליו?
את רוצה להזדיין איתו?
להתחרמן איתו?
את רוצה להיות איתו במיטה
או שאת רק רוצה לפלרטט אם רק לפלרטט אז תמשיכי להחמיא אם יותר מזה אז גם תמשיכי להחמיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מישל. לא הבנתי
אחד אחר14/12/2007אם היא תחמיא לו בכל מקרה אז למה שאלות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)