מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפין יורד בעת החדירהעידו15/01/2011
שלום אני בן 25 מעולם לא היו לי בעיות בתפקידו המיני
היו לי קשרים ארוכים של 4 ו5 שנים והיה לנו סקס מעולה
בקשר האחרון שלי של ה4 שנים בחצי שנה האחרונה לי ולבת זוגתי היה
בעיות בקשר ריבים , ירידה ברמת אהבה , וכתוצאה מכך גם הסקס אחרי 3 וחצי שנים שהיה סקס נדיר פתאום הוא נפגע
עד שנעלם בכלל ואז הגיע הפרידה...
לאחר הפרידה ירד לי כל הביטחון המיני שלי ממש מאחד שהיה מלך הבנות בסקס ירדתי לרמה שאני מפחד להיות עם בחורה ערום בגלל שלא תיהי לי זיקפה
לאחר שבוע הכרתי את החברה שלי של עכשיו ( כרגע אנחנו שנה ביחד )
בגלל שידעתי שאין לי ביטחון אז בפעם הראשונה ששכבנו לאחר חודשיים לקחתי את הכדור הסיאליס והנה קיבלתי ביטחון וזיקפה מעולה
והנה אני משתמש בסיאליס כבר שנה והכל טוב ויפה לא מפריע לי העניין הכספי
אנחנו שוכבים כל פעם שנפגשים יש לנו משיכה מטורפת ממש שלא הכרתי מעולם
וגם אהבה שלא חוויתי עם כל החברות הקודמות
הבעיה התעוררה לפני מספר ימים פתאום שכבנו כמעט כמו בכל יום ואז כשאר אני מכניס את הפין הוא ניהיה רופף אחרי בערך 40 שניות
אין לי בעיה להשיג זיקפה ואני גם בן אדם פתוח מאוד במיניות שלי והעמדתי אותו שוב והוא עומד בלי בעיה ועומד ממש קשה אבל אחרי שאני מכניס הוא ניהיה רופף
בתנוחה שאני מעליה...
אבל אם היא מעליי הפין עומד טוב מאוד
לאחר מחשבות רבות איך להשיג זיקפה גם שאני מעליה פתאום שגם היא מעלי אין לי זיקפה כלומר יש אבל כשאר אני מכניס הוא נופל
אני יודע שהבעיה היא פסיכולוגית כי בעת הסקס אני רק חושב אין הוא לא יפול לי ובגלל המחשבה הזו הוא נופל
אני בן אדם פעיל מאוד ובמהלך הסקס אני גונח ונותן מילות אהבה ובימים האחרונים אני רק במחשבות איך הוא לא יפול לכן גם זה לא קורה
איך אני חוזר אחורה בכמה ימים שהזיקפה הייתה נמשכת כמה שעות בכיף ?
איך פתאום ביום אחד כל זה קורה ?
איך אני מחזיר את הביטחון שלי ?
חשבתי על הטבעת שמלבישים על הפין ששומר על הזיקפה
האם זה יכול לעזור ?
שוב להגיע לזיקפה מלאה אני מגיע בשניות רק צריך לשמור עליה
ואני יודע שאם זה יקרה מספר פעמיים הביטחון יחזור והמחשבות יצאו לי מהראש והכל יהיה כמו שהיה
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפין יורד בעת החדירה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/01/2011דודו שלום,
אתה מתאר שכבר בעבר היו בעיות עם הזקפה ושאתה משתמש בסיאליס.
אין סיבה שבחור צעיר ובריא ישתמש בסיאליס בתדירות כזו.
כמו שאתה כותב קשיים רגשיים לחץ וחרדה ביצועית בהחלט פוגעים בהנאה ובתפקוד המיני.
הייתי ממליץ לכם להתנזר מקיום יחסי מין מלאים הכוללים חדירה למשך שבועיים שלושה ולחזור להתנהגות מינית בסיסית וראשונית של מגע והנאה ללא צורך בהשגת זקפה.אפשר לעשות הכל חוץ ממשגל מלא.
במידה והדבר לא עוזר עם שיפור הביטחון והזקפה, ממליץ לכם לפנות לטיפול סקסולוגי על מנת לפתור את בעיית החרדה ושיפור הזקפה ללא שימוש אינטנסיבי בכדורים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)