מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס בפעם הראשונהאני עצמי והוא16/01/2011
שלום..הנני מעל גיל 20 ולפני כחודש אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין. בפעם הראשונה כשהוא ניסה לחדור הפסקנו כי מאוד כאב לי. כל פעם כשהוא חודר אליי זה כואב לי..עליי לציין כי כמה דקות לאחר החדירה אני מתחילה להנות. מה עליי לעשות?? האם זה פסיכולוגי? אודה לתשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן16/01/2011עדף לשעל רופא
ואפשר להשים על הקנדום חומר סינכך
ולעשות משחק מקדים אורך ומהנאה
ושהבן זוג שלך ירד לך לאיבר המין שיעלה רמת החרמנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס בפעם הראשונה - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/01/2011שלום לך,
יתכנו סיבות רבות לכאבים בזמן מגע מיני. יתכן באמת שאת "לחוצה" ולכן את מתכווצת וזו הסיבה לכאב וכאשר את משתחררת את אפילו מצליחה להנות. בכל מקרה כדאי שתבדקי ע"י רופא/ת נשים כדי לבדוק ולודא שאין בעיה פיזיולוגית ורק אח"כ לפנות לעינו הפסיכולוגי.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)