בעיה בעייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעייתית
    יפית
    16/01/2011

שלום רב,
    זו פעם ראשונה שאני פונה לשאלות שכאלה בפורום,זה דיי מביך אותי אבל אין לי ברירה כי אני לא יודעת מה לעשות, ואני צריכה עזרה בדחיפות.
    לפני הכל אני חייבת לתת רקע בשביל להבין עיניין.. יש לי בן זוג כבר שנה וחצי(אנחנו בסביבות גיל ה30) אנחנו גרים יחד,אוהבים מאד!!,ממש סיר מיכסה\יד כפפה,יש בו כל מה שאישה רוצה וכנל ההיפך כלפיי.
    בחצי שנה האחרונה ישנה אצלי תופעה לא ברורה שמבהילה אותי לחלוטין,והכוונה שאין לי חשק מיני.. הוא מתחיל איתי ואישית אין לי חשק, לא מובן לי למה זה קורה לי? מדוע זה ככה? ולמה זה קורה? שום דבר לא הישתנה לא לאחרונה ולא ביכלל, מדוע זה ככה? ומה אני עושה? זה מתסכל אותי נורא,אני לא מבינה למה זה קורה לי,אני אובדת עיצות,וממש לא יודעת מה לעשות ואיך לפתור את זה.
    אני אשמח מאד לתשובה מיידית זה חשוב לי מאד אני ממש צריכה עזרה בעיניין.
    יש עיניין נוסף לא פשוט ,אבל את זה אני אשאל בהמשך.
    אני צריכה עזרה בדחיפות , תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעייתית

הוספת תגובה

• צריכה עזרה בדחיפות!

יפית
    16/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בעייתית - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    17/01/2011

יפית שלום,
    ירידה בחשק המיני היא תוצר לוואי של גורמים רבים: מתח נפשי, מתח בעבודה, סוג של אמצעי מניעה שבהם את משתמשת, מתח סמוי שקיים בינכם, מצב בריאות כללי, כאבים בזמן מגע מיני ועוד...
    בנוסף בתום תקופת ההתאהבות ועם התבססות האהבה יש שינוי במתח המיני ולכן יתכן ואת חשה ירידה בחשק המיני, את זקוקה כעת ליותר גירוי כדי להגיע לידי עוררות מינית .חבל שלא פרטת את כל העניינים , יתכן שדוקא בדברים שלא פרטת טמון הפתרון.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בעייתית - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    17/01/2011

יפית שלום,
    הגורמים להעדר חשק מיני בנשים הם על פי רוב מגוונים ומשלבים מספר גורמים הכרוכים זה בזה כשבחלקם יכולים להיות קשורים בהיבטים פיזיים כמו: חוסר איזון הורמונאלי, שימוש בתרופות שעלולות לפגוע בחשק המיני (כגון גלולות למניעת הריון, תרופות נוגדות דיכאון וכד'), או מצבים ובעיות רפואיות כמו: כריתת שחלות, סוכרת, בעיות בכלי דם, יתר לחץ-דם, שומנים גבוהים בדם, תת-פעילות בבלוטת התריס ועוד. הגורמים המשמעותיים יותר ,קשורים בהיבטים נפשיים-רגשיים – סביבתיים כמו: חינוך שמרני, דת, רקע של התעללות / טראומה מינית, גורמי סטרס בחיים: פיטורין, ילדים, בית, הפרעות נפשיות כמו: דיכאון, חרדות, הפרעת אובססיביות-קומפולסיביות, דימוי גוף וביטחון עצמי נמוכים ובעיות בקשר הזוגי המלוות בהרבה כעסים, תיסכול, מרירות וכד'.
    מומלץ לפנות לטיפול על מנת לבדוק מה הסיבות להעדר חשק מיני ולטפל בכך על מנת לשפר את פני הדברים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו