שורף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורף
    אלון
    16/01/2011

שלום!
    שמי, אלון, בן 18. אני ובת זוגתי כבר די הרבה זמן ביחד ואנחנו שוכבים.
    אנחנו משתמשים באמצעי מניעה (קונדום, גלולות) ובחומר סיכה.
    לאחר משהו כמו 7 דקות של סקס, היא רוצה שאני אגמור מכיוון שלפי דבריה שורף לה (למרות שהיא מאוד נהנית).
    ממה זה יכול לנבוע? הרי אנחנו משתמשים גם בחומר סיכה, שאמור... לעשות את זה פשוט יותר לא? ואיך אני יכול לגרום לה לפחות אי נוחות כזאת.

הייתי מעוניין לדעת ממה העניין נובע. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורף

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    16/01/2011

יש חומר סינוך מבוסס על מים
    יש מסובב על ג'ל

תנסה מה שמתאים לך שלא השרוף
    ולרדת לבת זוגתך יוסף הרבה הנאה לבת זוגתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרדת

אלון
    16/01/2011

תודה רבה,
    ולגבי הירידה- אני יורד לה לעתים. העניין הוא שזה לא ששורף לה ישר כשאנחנו שוכבים, אלא לאחר זמן מה של סקס. יכול להיות שהחומר מתייבש? וצריך חומר שמתייבש לאחר זמן רב יותר? (אני שואל כי איני מבין כל-כך בעניין זה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שורף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    17/01/2011

אלון שלום,
    כל הכבוד על השימוש הנאור באמצעי מניעה!!!
    בכל אופן הצריבה ממנה סובלת החברה שלך מיותרת. כדאי מאד שתפנה לבדיקה וטיפול לרופא/ת נשים שהיא גם סקסולוגית משום שרופא/ות נשים אלו שמים דגש מיוחד על איכות יחסי המין וגם על צריבות קלות כחמורות. רשימת רופאי /ות הנשים שהם גם סקסולוגים נמצאת באתר של איט"ם. אחד מהם קרוב למקום מגוריכם יסייע בידיכם.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו