מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שורףאלון16/01/2011
שלום!
שמי, אלון, בן 18. אני ובת זוגתי כבר די הרבה זמן ביחד ואנחנו שוכבים.
אנחנו משתמשים באמצעי מניעה (קונדום, גלולות) ובחומר סיכה.
לאחר משהו כמו 7 דקות של סקס, היא רוצה שאני אגמור מכיוון שלפי דבריה שורף לה (למרות שהיא מאוד נהנית).
ממה זה יכול לנבוע? הרי אנחנו משתמשים גם בחומר סיכה, שאמור... לעשות את זה פשוט יותר לא? ואיך אני יכול לגרום לה לפחות אי נוחות כזאת.
הייתי מעוניין לדעת ממה העניין נובע. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן16/01/2011יש חומר סינוך מבוסס על מים
יש מסובב על ג'ל
תנסה מה שמתאים לך שלא השרוף
ולרדת לבת זוגתך יוסף הרבה הנאה לבת זוגתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדת
אלון16/01/2011תודה רבה,
ולגבי הירידה- אני יורד לה לעתים. העניין הוא שזה לא ששורף לה ישר כשאנחנו שוכבים, אלא לאחר זמן מה של סקס. יכול להיות שהחומר מתייבש? וצריך חומר שמתייבש לאחר זמן רב יותר? (אני שואל כי איני מבין כל-כך בעניין זה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורף - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/01/2011אלון שלום,
כל הכבוד על השימוש הנאור באמצעי מניעה!!!
בכל אופן הצריבה ממנה סובלת החברה שלך מיותרת. כדאי מאד שתפנה לבדיקה וטיפול לרופא/ת נשים שהיא גם סקסולוגית משום שרופא/ות נשים אלו שמים דגש מיוחד על איכות יחסי המין וגם על צריבות קלות כחמורות. רשימת רופאי /ות הנשים שהם גם סקסולוגים נמצאת באתר של איט"ם. אחד מהם קרוב למקום מגוריכם יסייע בידיכם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)