בעייה עזרה דחוף הוקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה עזרה דחוף הוקשה
    @@@@
    16/01/2011

שלום אני בן 20 ואני חייל ולא מזמן הכרתי חיילת חמודה שהייתה עם חבר ומפה לשם אחרי שבועיים התחלנו לשכב וזה והכול הייה מצויין שכבנו ביומיים לפחות 16 פעם יאנו הייה 5-6 מספרים כול פעם . אכשיוו מה שקרה שהיא נפרדה מחבר שלה ובאה אלי לבית ומאז כבר חודש יש לי בעיית זקפה רצינית אני לא מבין מה קרה אנכנו לא חברים אנכנו סתם יזיזים, אז אני שוכב גם עם בנות אחרות ואיתן הכול בסדר אז למה כשאני עם החיילת בקושי עומד לי וגם אין לי חשק אליה (חשוב לציין שהבחורה כוסית ליגה א') תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה עזרה דחוף הוקשה

הוספת תגובה

• יתרגשות מינית

אילן
    17/01/2011

קרא שהשמוליק בוגד בנו לפעמים

לכן עם השמוליק בוגד צרך להגיר אותו
    משחק מקדים אורך
    להעיר אותו ידני

כנראה השמוליק רוצה בת קבועה מה לעשות יש לו חיים מי שלו עולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיב

@@@@
    17/01/2011

תקשיב גיסנו אני שוכב עם הרבה נשים זה בחיים לא קרה לי . אכשיוו שמוליק התחיל לעשות בעיות באותו יום שהיא סיפרה לי שהיא נפרדה מחבר שלה . וחארי שעה הלכנו למיקלחת וזהוא תקלה יענו מה הקטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה בבעיה

רון
    17/01/2011

אם אתה תצטרך ויאגרה כבר בגיל 20 ויש לך סימנים מוקדמים לחוסר זיקפה זה פדיחה של החיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמע

@@@@
    17/01/2011

תקשיב התקלה רק עם הבחורה הזאת כי אני אוכל כאפות שהיא זרקה את חבר שלה בגללי אכשיוו איך אני מוריד תכאפות האלא אני בן 20 שום ויאגרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה עזרה דחוף הוקשה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    17/01/2011

יתכן שאתה נמצא בקונפליקט לא מודע על כך שאולי גזלת את הבחורה מהחבר שלה?
    בכל מקרה בעיית הזקפה שאתה מתאר נגרמת מרקע פסיכולוגי נפשי ולא גופני(בשאר המצבים ועם בנות אחרות הכל תקין)
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו