מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא מסוגלת לבגוד!!!חלי26/04/2007
אני נשואה + 2 עברתי משברים עם בעלי אבל אני פשוט בן אדם שלא מסוגל לבגוד.
אני שומעת הרבה סיפורים על בגידות למיניהם, על חברות שבגדו בבעלים שלהם
וגם על גברים שבוגדים בנשים שלהם.
זה נהיה נפוץ היום כל הקטע הזה.
אני לא יודעת כמה יש כמוני אבל אני ממש לא מסוגלת לבגוד בבעלי.
הייתי במצבים ובמשברים מאוד קשים אבל לעולם לא יכולתי לבגוד.
אני חושבת שלבגוד צריך להיות סוג מסויים של בן אדם.
אפילו אם אני ייתגרש מבעלי, עד שאני לא אהיה נקייה ריגשית רק אז אני אוכל לפתח
מערכת יחסים.
כדאי לחשוב על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי
אשף26/04/2007כל הפורום הזה ובראשם אני גאים בך. באמת. תתגאי במה שאת. ואני מקוה שבעלך יודע איזה אוצר יש לו בבית. תמשיכי כך. אני בוגד אבל הלואי והדברים היו אחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכולה לבגוד
מיקי צורן26/04/2007אם את תתגרשי הקשר יסתיים די מהר. אם הוא יעזוב יש לך בעיה. מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הכל עיניין אם את רוצה או לא
dave27/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)