מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין ללא גברכואב הלב ..!!19/01/2011
שלום.
אני בת 18 מקיימת יחסי מין לבד ללא גבר ..
1. אני אמורה לעבור ניתוח לב פתוח לסגירת חור בלב האם זה מסוכן לעשות סקס ??
2. רוצה לגלות דרכים אחרים שלא הכרתי כדי להנות יותר אני תמיד מדמיינת לעצמי שגבר לידי ועושים ביחד תנו לי מעשים לעשות ??
3. האם זה יגרום לבעיות ועליי להפסיקו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין ללא גבר - תגובה
רות בן-ציון שכטר19/01/2011לבת 18 שלום,
כל מה שאת עושה ומדמיינת לא פוגע בך מבחינה בריאותית ולא יפגע בך בעתיד וגם לא תתקשי להפסיק לאונן כשתפגשי בן זוג שיתאים לך ןעמו תרצי לקיים יחסי מין.
ממש לא נשקפת לך שום סכנה, נהפוך הוא
רותי בן -ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
כואב הלב ..!!19/01/2011בבקשה רוצה לגלות דרכים אחרים כדי להנות מאוננות לבד מה לעשות עוד באמת רוצה לגוון תעזרו לי ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרואן
מתבונן מהצד19/01/2011יש הרבה דרכים להנות מאוננות לבד אבל כאן לא המקום לפרט...
יש ספר לנשים בנושא הזה..אבל בעיקר הפעילי הדימיון שלך..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)