מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתרחקיםאני19/01/2011
שלום
חבר שלי ואני עוברים הרבה טלטלות
אנחנו ביחד אחרי פרידה ,ולמרות שעבר כבר די הרבה זמן עדין לא יציב.
שנינו סטודנטים ועובדים ,ומרגיש לי שאם אני בוחרת להשקיע את הזמן שנשאר לי ולשנות את הזמן כדי שנפגש זה מאמץ רב מצידי ואני קצת נלחמת שהוא יוכיח לי אותו הדבר.
אנחנו רבים באשמתי הרבה על העניין ,ועברו מחשבות אם זה לא יותר מדי להשקיע כ"כ הרבה בשביל הזוגיות שלא תמיד גורמת אושר ושקט.
אני בתקופה מאוד לחוצה בעיות במשפחה עניינים ומחסורים חברתיים אין זמן לעצמי כמעט תקופת בחינות לימודים ארוכים ועבודה .
באחת משחותינו אמרתי לו שנראה שממש טוב לנו רק כשאחנו שוכבים,לפחות נראה שלו ממש טוב איתי ,כי מבחתי יש בעיות גם במובן הזה...
היו דיבורים על למה אנחנו צריכים את הקשר הזה בכלל מצידי
הוא בחלק מהדברים שאמר שכן יש לנו למה להיות ביחד אמר שאנחנו צריכים להתקרב ושאולי באמת הסקס צריך להיפסק קצת
האם זה בסדר? ואיך אפשר להירגע וכן להיות ביחד כשלכל אחד יש מיליון דברים על הראש ,ושהמקום ביחד יהיה מקום נוח ורגוע ולא ההפך.
איך אפשר להבין את המכלול המסובך של כל אחד מאיתנו .
נראה שהוא מבין או משתדל אבל אני עדין בסטרס עם המון דברים שמעסיקים אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתרחקים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2011מה שאת מתארת היא מערכת יחסים מורכבת ולא פשוטה, ובמיוחד כאשר אתם שנכם לא בטוחים למה להמשיך עם הקשר..
מה את שואלת בעצם?
אני סבור שאם קשר דורש כל כך הרבה אנרגיות ומאמץ, כנראה שאין טעם להמשיך בקשר שכזה. ללא ספק שקשה להיכנס לעובי הקורה דרך האינטרנט לכן הייתי ממליץ לכם לשקול פניה לייעוץ זוגי כדי לברר את השאלות והאם אפשרי וכדי להמשיך בקשר.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)