מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת מתביישתanonimi24/01/2011
אבל זה כבר קרה אז אני חושבת שאפשר כבר לשתף אותכם ובעיקר הנשים שבינכם לקבל תגובה.
אני גרה במרכז הארץ בת 21 אחרי צבא אין לי חבר ולא היה לי מערכת יחסים אף פעם עם גבר, אני בד"כ מאוננת בשביל הכייף ומצאתי את עצמי עושה את זה לפחות פעם ביום בדרך כלל במקלחת ו/או במיטה כששאני לבד, המקרה שקרה לי כי יש לנו בבית כלב זאב בלגי בשם לאקי, לפני כמה זמן הייתי לבד בבית וראית סידרה בטי.וי והכלב התחיל לעשות לי על הרגל כל מיני דברים סקסיים וממש ראיתי כי האיבר מין שלו גגדול זה מאד הדליק אותי ואחרי שישיחקתי לו קצת עם האיבר והרגשתי שזה רטוב לו התחלתי גם לאונן לעצמי כי הייתי כבר רטובה תוך שאני מאוננת הורדתי את התחתון ואז הרגשתי שלאקי מריח לי שמה איפה שהאצבע שלי היתה ממש על הדגדגן , בהתחלה הזזתי לו את הראש אבל הוא החזיר והתחיל לקק לי למטה זה עשה לי כל כך טוב שהפסקתי לאונן ודחפתי לו את הראש עוד יותר לתוך הפות שלי.
אני לא יכולה לתאר לכם איזה גמירה זו היתה כי זה משהו שהרגשתי פעם ראשונה בחיי כזה דבר אבל הבעיה היא שמאזז אי מכניסה אותו בלילה לחדר שלי בשביל שהוא יוכל ללקק לי שוב ושוב.
היו עוד דברים כי אני ממש מאוהבת בלאקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מתביישת - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011שלום לך אלמונית,
כמה טוב שפנית, ניראה שאת זקוקה מאד למערכת יחסים אנושית וכרגע לאקי הוא התחליף הזמין ביותר לבן זוג אנושי. לא מפתיע שיש לך הרגשה לא נוחה מכך שזה כלב, ובכל זאת כך התגלגלו הדברים..
חשוב כרגע שתפני את עצמך למציאת בן זוג אנושי כדי שתקיימי יחסי מין אנושיים עמו.
האוננות לכשעצמה היא תחליף נכון בהעדר בן זוג. היא נותנת ספוק מיני וחשוב שיהיה לך ספוק מיני.
במידה ואת מתקשה מאד ליצור מערכת זוגית, אולי כדאי שתשקלי פנייה לטיפול.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)