יובש וגינאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש וגינאלי
    שיר
    24/01/2011

אני בת 20 והתחלתי לקיים יחסי מין לראשונה לפני כשלושה חודשים בתדירות של פעם פעמיים בסוף שבוע (אני וחבר שלי נפגשים רק בסופי שבוע ).
    אחרי שאני מגיע לאורגזמה פעם אחת אני לא מסוגלת מיד לקיים שוב יחסי מין , גם לא כמה שעות בודדות אחרי זה, רק יום למחרת או משהו כזה. זה לא שאני לא רוצה,ההפך, פשוט אני לא רטובה מספיק והחומר סיכה לבדו בלי שום נוזל שלי לא מועיל.
    קראתי שיובש וגינלי זאת תופעה של תחילת קיום יחסי המין אבל תגידו לי בבקשה איך לפתור את זה,כי זה משפיע על הזוגיות שלי ומערער לי את הביטחון המיני שעוד לא רכשתי. כמו כן התחלתי החודש להשתמש בגלולות אבל לא נראה לי זה קשור.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש וגינאלי

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

שיר
    24/01/2011

גם כשאנחנו עושים הפסקה של נגיד 5 דק' בקיום היחסים עוד לפני שאחד מאיתנו גמר אז אני מפסיקה להיות רטובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש וגינאלי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    25/01/2011

שיר שלום,
    כל ג'ל על בסיס מים בלבד, יכול להקל, זה מבחינה טכנית.ניתן לרכוש בכל חנויות הפארם.
    עכשיו לענין הרגשי: האם את מעונינת לקיים יחסי מין יותר מאשר פעם ביום? או שאת רוצה לרצות את החבר שלך? יש ענין של הדדיות בקשר שהוא מאד מרכזי ומהותי לאיכות הקשר. חשוב ששניכם תהנו , ששניכם תרצו ששניכם תהיו בענין ותוכלו לשוחח על כך בפתיחות.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו