מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוגשמה לי הפנטזיהליאת25/01/2011
היי. שמי ליאת, אני בת 19, לסבית ויש לי בת זוג קבועה, קצינה מהממת בת 21. אנחנו ביחד שנה, אני אוהבת לפנק אותה וללקק לה את החור של הטוסיק ולהחדיר לתוכו את הלשון עמוק עמוק. שלשום היא עשתה לי הפתעה: בזמן שליקקתי לה את החור של הישבן בתנוחה כזו שהיא יושבת עליי, היא אמרה לי לפתוח את הפה. לא הבנתי למה אבל פתחתי, ופתאום יצא מהטוסיק שלה זרם של נוזל לתוך הפה שלי. אח"כ הבנתי שזה היה שוקו, המשקה האהוב עליי. זה הפתיע אותי ולא הספקתי לחשוב ושתיתי את כל השוקו שנכנס לי לפה. זה היה מדהים, זו פנטזיה שלי והיא ידעה את זה כי כשאנחנו רואות ביחד פורנו זה מה שאני הכי אוהבת לראות. אבל לא חשבתי שאזכה להגשים את הפנזיה הזו! וואו! אח"כ כבר זרמתי עם זה, שתיתי עוד שוקו שהיא נתנה לי להחדיר לה לישבן עם חוקן, וגם מצאנו במקרר כמה דובדבנים מסוכרים אז גם אותם החדרתי לה לטוסיק והיא פלטה אותם לתוך הפה שלי ואכלתי אותם. אגב, זה לא מסוכן נכון? אח"כ היא הסבירה לי שהיא אחרי מקלחת וחוקן, ושהיא עשתה צרכים חצי שעה לפני כן. תודה, ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוגשמה לי הפנטזיה - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011ליאת שלום,
איזה כיף שאתן מענגות זו את זו, מימה את מודאגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש מודאגת אבל
ליאת25/01/2011רק רציתי לוודא שזה בסדר לעשות דברים מלוכלכים כאלו. אם כן, אני עשויה להעביר כל מה שבא לי לאכול או לשתות דרך הטוסיק שלה! אני בטוחה שזה יעשה את הכל יותר טעים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש מודאגת אבל - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/01/2011מלוכלך זה בראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקו מהתחת
חיים26/01/2011נראה לי שהגברת נתנה לך עיצה לא בריאה
כמה שהחברה שלך נקיה פי הטבעת הוא איזור מלא חיידקים מזיקים
ולכן את משחקת עם הבריאות שלך
תשתי שוקו מהכוס שלה ולא מהתחת
לגבי הדובדבנים זה כבר מסוכן לחברה שלך שכן הם עלולים להישאב פנימה
ובכלל כל הסיפור שלך נראה לי מצוץ מהאצבע או מהתחת( שלך ולא של הקצינה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יצאו לה גושים מהטוסיק?
מיקי27/03/2011גם אני אוהב לעשות את זה לזוגתי אבל אני חושש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יצאו שום גושים
ליאת07/05/2011היי
לא יצאו לה שום גושים מהישבן. הטוסיק שלה היה נקי וטעים להפליא. עד היום היא מאכילה אותי ומשקה אותי מהטוסיק שלה בכל הזדמנות. העדפות אישיות שלי: שוקו, סירופ מייפל, בננות, קצפת, ענבים. וגם טוסיק נקי ללא תוספות. מממ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)