מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לבנים אשמח אם תענואיריס27/04/2007
היי
איך הייתם מגיבים אם חברה חדשה שלכם שטוענת שאין לה ניסיון מיני מתגלה די מהר כנמרה במיטה?שעושה הכל ולא נגעלת משום איבר מגופכם וגופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמדתי קוראל
dave27/04/2007בין נסיון מיני לידע מיני המרחק גדול
והרצון למין ולנסות הכל יכול להיות שזה חדש והיא רוצה הכל ועכשיו
תחשבי על ילד שמקבל משהו שהוא רק שומע עליו ופתאום הוא מקבל הוא מנסה אותו ועושה הכל
הבחורה הזאת ייתכן מאוד שזה כך היא פתאום מגלה מין והיא רוצה לנסות הכל ומהר
אני אישית הייתי מנסה לרצות את כל התיאבון שלה ומשתדל שזה לא ייגמר לעולם.
אבל זה אני ואם תרצי להמשיך לשוחח אשמח לענות לך ב- [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי...
ארז27/04/2007אם מדובר בסטוץ, זו תהיה הפתעה נעימה...
ואם מדובר במשהו שמתפתח לקשר יותר רציני, לא יהיה לזה משמעות אם לא יהיו "השקרים" נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי לך על זה אתה רק יכול להרויח
היי שרי27/04/2007אין לי מוסג האם היא דוברת אמת בכל אופן בעידן של היום ניתן לראות וללמוד לא מעט מהאינטרנט
או כל אמצעי מדיה אחר , לדעתי במקום לחשוב יותר מדי תהנה ותזרום !!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה
יניב28/04/2007הייתי מאושר!!!!!!!
לפי ראות עייני בחורה שאיתי ולא נגעלת מכלום ממני או מעצה אבל בפרט ממני סימן להמון תשוקה ואהבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!1
J'B28/04/2007הייתי מתרגש איתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)