מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מאוהבת בגבר נשוי.תילתן25/01/2007
אני רווקה בת 32 ואני בקשר עם גבר נשוי כבר כמעט שנה. הוא כל הזמן מספר לי שהיחסים שלו עם אישתו הם טכניים לגמרי, הם לא עושים סקס ואין בינהם בכלל תקשורת. בהתחלה יצאתי איתו בשביל הכיף אבל נקשרתי אליו ואני מאוהבת בו. הוא הבטיח לי שהוא יפרד ממנה, אבל הוא כל הזמן דוחה את זה. אני לא יודעת כבר אם להאמין לו. מצד אחד הוא בן אדן מקסים, רגיש ומפנק ומתחשב אבל מצד שני נראה לי שהוא מפחד לפרק את המסגרת של המשפחה שלו. איך לעזור לו להשתחרר מהפחד ולעבור לגור איתי?? אני כבר רוצה להתחתן ולהביא ילדים ואין לי עוד הרבה זמן, אבל אני לא רואה את החיים שלי בלעדיו. HELP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפלת חזק
25/01/2007
נכון שיש הרבה גברים שעוזבים את הבית בשביל המאהבת הצעירה שלהם, וסיפורים כאלו שומעים כל הזמן, אבל במקרה שלך - נראה לי שנפלת על הגבר מהסוג הנחות והשפל מכולם.
אם היית בת 22 שמחפשת שעשועים זה לא היה כל כך נורא, אבל הוא יודע שאת רוצה להתמסד ובגילם זו גם דרישה לגיטימית והוא עדיין מורח אותך בסיפורים.
בואי נתחיל מזה שגבר שרוצה לעזוב את אישתו קם ועוזב. לא מחכה שנה שלמה, ועוד כמה חודשים לא יעשו מבחינתו שום הבדל. הוא לא רוצה לעזוב את המשפחה שלו, הוא רק רוצה לנצל אותך לצרכים שלו. הוא מתעלל בך עם הבטחות וסיפורים אבל אני יכולה להבטיח לך שיש פער די גדול בין מה שמספרים למאהבת לבין מה שקורה בפועל ואם גם גברברי הפורום יתנדבו לספק את הצד שלהם הם בוודאי יסכימו איתי שמאהבת שהופכת למאוהבת זו בעיה לכל גבר נשוי.
הבעיה שלו היא לא שהוא לא יודע להתנתק מהמשפחה שלו, הבעיה שלו היא שהוא לא מצליח להתנתק ממך. הוא צריך לספר לך את האמת ואם צריך אז גם לשלוח אותך לדרכך עם ברכת דרך צלחה. מכיוון שהוא לא עושה את זה מיוזמתו - את צריכה לעשות את זה.
תעשי איתו שיחה אחרונה, לכאן או לכאן, ותחליטו לאן דברים הולכים. לא בעוד חודש, לא בעוד שנה, מחר בבוקר דברים צריכים או להשתנות או להיגמר.
תהיי חזקה, אם הוא לא מכון לעזוב את אישתו עדיף שתדעי את זה היום ולא בעוד שנה. את צעירה ויש לך עוד זמן למצוא מישהו שיתן לך את מה שאת צריכה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדולינה החכמה צודקת
אופיר31/01/2007זה כנראה לא יקרה וחבל לך על הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חייבת לעזוב אותו
עדי25/01/2007בוסף את תתחרטי על זה כשתשארי לבד וכבר יהיה מאוחר מידי בשבילך להביא ילדים. הוא נשוי, הוא לא שווה את זה . וחוץ מזה מה מבטיח לך שאם הוא יהיה איתך הוא לא יבגוד גם בך?????פעם בוגד תמיד בוגד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)