נשואים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואים
    נועם
    30/01/2011

שלום אני בחור בן 32 נאה מאוד וגבר חושני
    אני נשוי באושר
    הבעיה שאני כבר שבעה חודשים בלי סקס בגלל שאישתי בהריון והיא טוענת שבהריון מסוכן
    לקיים סקס
    אני בחור ממש חם ,אישתי לא תמיד הקטע המיני יותר קרה אני זה שממש חם
    יש לי הצעות מיניות מהרבה נשים
    אבל אני לא עושה עם זה כלום
    אני ממש רוצה ופנטז ומרגיש שאני מבוזבז מאחר ואני בחור ממש מושך
    קשה לי מאוד לחשוב אפילו על בגידה בגלל שאני מעריך ואוהב את אישתי עד קלות נשמתי
    אז מה אני יכול לעשות במצב שלי מצד שני אני חיי חיי אושר ואהבה חזקה
    מצד שני אני מת ליפגש עם נשים אחרות רק לצורך מין ואני ממש סגור בענין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואים

הוספת תגובה

• נשואים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/01/2011

לנועם,
    אכן דילמה קשה. שתף את אשתך בתחושות ובדילמות שלך, בשם הקרבה האינטימיות והאהבה שלכם.
    יחסי מין בהריון אינם מזיקים לבריאות האישה ההרה ולעובר. יחסי מין בהריון אינם גורמים ללידה מוקדמת. כמו כן, אין זה נכון לומר שניתן לזרז את הלידה על ידי קיום יחסי מין. במחקרים רבים לא נמצא קשר בין ריבוי יחסי מין במהלך ההריון לבין תחלואה עוברית. האורגזמה בזמן ההריון אינה פוגעת בעובר ואיננה מזרזת את הלידה. מספר מחקרים הראו ירידה חולפת בדופק העובר (ברכיקרדיה עוברית) בזמן אורגזמה, אך אין לתופעה זו השפעה על בריאות העובר. קיום יחסי מין בזמן ההריון אינו מעביר זיהום אל העובר.
    לעתים החשק המיני, הליבידו, משתנה במהלך ההריון. כאשר השיא הוא בשליש השני להריון. הסיבות לירידה בחשק המיני, כפי שהנשים מציגות אותן הן: עייפות, אי נוחות פיזית ודאגה לשלום העובר.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו