מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדלים גדולים במיניותאיריס27/04/2007
היי
אני נשואה די טריה כחצי שנה ואנחנו מחברה שמרנית כך שלא שכבנו לפני חתונה.
אחרי חתונה גיליתי שלבעלי ולי יש הסתכלות שונה על סקס
אני למשל היתי רוצה לקים יחסים דווקא במצבי לחץ והוא חייב להיות רגוע ביותר כדי להנות
הוא אוהב מגע עדין אני אוהבת מגע אגרסיבי
אני יותר נועזת והוא יותר ביישן ושמרן(למשל אין לי בעיה ללכת לקנות אביזרי מין) ולו זה קשה
הוא חושב שדברים צריכים להיות הדדיים נניח אם אני עושה לו אוראלי הוא גם צריך לעשות לי אני לא חושבת ככה אני חושבת שצריך לעשות לבן זוג מה שהוא אוהב באופן אישי אני אוהבת להשמיע קולות כשאני נהנית והוא מתבייש שישמעו אותנו ברחוב או משהו...ולי לא איכפת העיקר שאהנה כי מדובר בבית פרטי ללא ילדים וכו..אין סיכוי שישמעו כ"כ רחוק
אפילו אם אני מלקקת לו באיזור הביצים מה שהוא אוהב גם כשהוא לא אחרי מקלחת אומר לי תעזבי לא נעים ומתנהג בביישנות.
וההבדל הכי משגע הוא אוהב להתחיל לאט נניח אם הוא שותה אלכוהול בשביל לתפובס ראש אז הוא גם שותה לאט וזה לוקח לו שעה לכל הפחות ואני איך שבא לי סקס בעד להסתער אחד על השני בתאווה אם אני עושה זאת הוא אומר לי אל תהיי בלחץ
לפני שהתחתנו גם היה מציע שנעשה סקס מתחת לסדין בתחילת נישואים והייתי בהלם ולא הסכמתי ואמרתי שאני לא צריכה להתבייש בעצמי ואין לי מה להחביא.
מה עושים איך מגשרים על הפער? מנסה לדבר איתו על זה בנינוחות אבל הוא בשלו חושב שאני יותר מדי לחוצה (מה שלא נכון בכלל)דרך אגב הוא מבוגר ממני ב10 שנים עם ניסיון מיני קודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלייך בסקס פראי
כפיר28/04/2007סך הכל את רוצה להוציא את הסקס הפראי שבתוכך,
והוא כנראה נמצא עם המחשבות שלו בנושא האיטיות, הרוגע והביישנות
את צריכה גם כן לזרום איתו לאט לאט וכל פעם להוסיף משהוא פראי-סקסי משלך
כך תגיעי איתו בשלבים למחוזות ולמימוש הפנטזיות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאלה
dave28/04/2007מה שאת רוצה זה נחמד מאוד
אבל תשוחחי איתו על כל זה
והפרשי הגיל זה גם משהו
צרי קשר ונמשיך משם
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)