הבדלים גדולים במיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים גדולים במיניות
    איריס
    27/04/2007

היי

אני נשואה די טריה כחצי שנה ואנחנו מחברה שמרנית כך שלא שכבנו לפני חתונה.

אחרי חתונה גיליתי שלבעלי ולי יש הסתכלות שונה על סקס

אני למשל היתי רוצה לקים יחסים דווקא במצבי לחץ והוא חייב להיות רגוע ביותר כדי להנות

הוא אוהב מגע עדין אני אוהבת מגע אגרסיבי

אני יותר נועזת והוא יותר ביישן ושמרן(למשל אין לי בעיה ללכת לקנות אביזרי מין) ולו זה קשה

הוא חושב שדברים צריכים להיות הדדיים נניח אם אני עושה לו אוראלי הוא גם צריך לעשות לי אני לא חושבת ככה אני חושבת שצריך לעשות לבן זוג מה שהוא אוהב באופן אישי אני אוהבת להשמיע קולות כשאני נהנית והוא מתבייש שישמעו אותנו ברחוב או משהו...ולי לא איכפת העיקר שאהנה כי מדובר בבית פרטי ללא ילדים וכו..אין סיכוי שישמעו כ"כ רחוק

אפילו אם אני מלקקת לו באיזור הביצים מה שהוא אוהב גם כשהוא לא אחרי מקלחת אומר לי תעזבי לא נעים ומתנהג בביישנות.

וההבדל הכי משגע הוא אוהב להתחיל לאט נניח אם הוא שותה אלכוהול בשביל לתפובס ראש אז הוא גם שותה לאט וזה לוקח לו שעה לכל הפחות ואני איך שבא לי סקס בעד להסתער אחד על השני בתאווה אם אני עושה זאת הוא אומר לי אל תהיי בלחץ

לפני שהתחתנו גם היה מציע שנעשה סקס מתחת לסדין בתחילת נישואים והייתי בהלם ולא הסכמתי ואמרתי שאני לא צריכה להתבייש בעצמי ואין לי מה להחביא.

מה עושים איך מגשרים על הפער? מנסה לדבר איתו על זה בנינוחות אבל הוא בשלו חושב שאני יותר מדי לחוצה (מה שלא נכון בכלל)דרך אגב הוא מבוגר ממני ב10 שנים עם ניסיון מיני קודם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים גדולים במיניות

הוספת תגובה

• אלייך בסקס פראי

כפיר
    28/04/2007

סך הכל את רוצה להוציא את הסקס הפראי שבתוכך,
    והוא כנראה נמצא עם המחשבות שלו בנושא האיטיות, הרוגע והביישנות
    את צריכה גם כן לזרום איתו לאט לאט וכל פעם להוסיף משהוא פראי-סקסי משלך
    כך תגיעי איתו בשלבים למחוזות ולמימוש הפנטזיות שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דניאלה

dave
    28/04/2007

מה שאת רוצה זה נחמד מאוד
    אבל תשוחחי איתו על כל זה
    והפרשי הגיל זה גם משהו
    צרי קשר ונמשיך משם
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו