לא מצליחה להנות מסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להנות מסקס
    מיואשת
    01/02/2011

הלכתי לפגישה אחת עם סקסולוג בגלל בעיה שלאחרונה ניהיתי מודעת אליה שאני לא נהנהת מסקס.העניין הוא לא בגמירה, גם לבד אני לא מקבלת סיפוק ובמהלך הסקס אני לא נהנהת מינית,אני כן מרגישה רצון לשכב עם חבר שלי ובמהלך הסקס אני כן מתרגשת אבל לא מעבר לזה.הסקסולוג המליץ לי להתחיל מפגשים קבועים לבדוק אם יש לי בעיה רגשית שאני לא מוכנה נפשית עדיין אבל אין לי תקציב לממן מפגשים שבועיים איתו. אני נמצא בזוגיות יציבה,אוהבת את חבר שלי מאוד ושנינו מאוד מתוסכלים מהמצב שיש לו השלכות רבות על הקשר שלנו. אנחנו מנסים כל מיני תנוחות וכל מיני דברים שיגוונו אבל שום דבר לא משפר את המצב. בזמן האחרון אני אפילו לא מוצאת כוח או מצב רוח לעשות משהו או לחשוב על משהו חדש ושנינו פחות ופחות נהנים.חשבתי אולי לקנות ויברטור או להתחיל לאונן יותר אבל הכול מבחינתי ניחושים, הייתי רצה לשמוע חוות דעת מקצועית יותר מה לעשות, מה לא לעשות,האם להמנע מסקס הוא הפתרון ביינתים או שצריך להמשיך?אולי אני עוד צעירה מדי (19) ובכלליות איך להמשיך מהמצב שאני נמצאת בו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להנות מסקס

הוספת תגובה

• לא מצליחה להנות מסקס - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    01/02/2011

שלום למיואשת,
    ראשית, כל החיים לפניך... כלומר יש גלים תקופות שתהני יותר ותקופות שתהני פחות מסקס, כמו מרבית האנשים.
    נכון שהיה טוב אם הייתה לך האפשרות הכלכלית לטיפול רגשי. יכול להיות שיש מקומות זולים יותר ולא פחות טובים מאשר הסקסולוג שאליו פנית. למשל מרפאות צבוריות לטיפול מיני וזוגי.הרשימה של המרפאות הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם.
    את יכולה גם לבדוק עם עצמך מה הספור שלך עם מין, או אולי עם חברה מאד אמינה וקרובה. קורה משהו פנימי, כפי הניראה שלא מאפשר לך להנות ממין כרגע. יתכן וכדאי לדלל את התדירות כדי לא להמאיס את המין על עצמך וגם לנסות וליצור געגוע.
    בכל אופן, הכי חשוב שתהיי סבלנית וסובלנית כלפי עצמך . בכח ובאילוץ זה לא יגיע.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להנות מסקס - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/02/2011

לא נראה שיש בעיה בחשק לקיים יחסי מין. הקושי הוא בהנאה מהמין. מה לגבי הנאות חיים אחרות? האם בהן את נהנית ומתרגשת?
    נשמע כמו אנהדוניה- אנהדוניה היא חוסר יכולת להנות ולהתענג. זה לא קשור דווקא בזוגיות, אלא תופעה שאפינית לבעיות נפשיות כמו חרדה או דכאון. אנשים שלא יכולים לפרגן לעצמם, להנות מפינוק, ממנוחה, ממותרות או דברים שבדרך כלל אנשים נהנים מהם. זה יכול להיגרם ממצפון מחמיר שלא מרשה, או מחוסר כוחות וסיבות נפשיות שונות.
    לא יכול לומר לך מה הסיבה, אך קחי בחשבון שאת בת 19 ולפעמים ההנאה ממין מגיעה בתקופות מסוימות ובתקופות אחרות פחות.
    את מוזמנת לפנות גם למרפאה ציבורית העוסקת בתחומים אלו.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו