מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר מבוגר אוהב לפנק רק צעירותאבי13/12/2007
היי
שמי אבי אני גבר בן 39 גבר נאה גבוה הקיצר ניראה טוב
ואני אוהב לפנק רק צעירות ולהשקיע בצעירות?
ואני לא מסוגל ללכת עם בחורות מעל גיל 27 זה ניראה לכם בסדר.
אין לי משיכה לבחורות מעל הגיל הזה
אני אוהב לפנק צעירות ואוהב לרדת לצעירות וגם משלם לצעירות
שגם אוהבות שאני יורד להם וגם משלם להם
ולא חסר לי הצעות מבחורות בגיל 30 35
אבל אני למסוגל ללכת איתם
מה עליי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לשלוח לי הודעה למייל
אבי13/12/2007אם משהוא רוצה לשלוח לי הודעה לפרטי זה המייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה נשמע מדליק צור קשר
מוש13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפה.
אחד אחר14/12/2007לשלם לבנות שאתה יורד להן? אתה יודע איך הן נקראות אחר כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתבגר
תלמידה22/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתלמידה*
אבי22/12/2007מזה אצלך להתבגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלמידה
אחד אחר23/12/2007אין פה מה להתבגר. זה שהוא אוהב צעירות זה טבעי בדיוק כמו שיש צעירות שאוהבות מבוגרים. כל עוד שזו לא אחת קטינה או צעירה מדי בראש וזה בהסכמה אני לא ממש רואה בזה רע. אני מבטיח לך שכל גבר מבוגר , בתוך תוכו, היה רוצה לשכב עם אחת צעירה. מה שלא אהבתי זה הקטע של התשלום. הוא לא אומר שהוא יפנק אותה. אלא ישלם לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"ככה הטבע יצר אותנו.." חחח
תלמידה23/12/2007מצחיק אותי איך אתם מנסים להצדיק את כל השטויות שלכם פה.. הייתי אומרת אותו דבר גם לבחורה שיוצאת עם גבר שמבוגר ממנה רק בגלל שיש לו כסף או כח - שזה פאתטי ושזה מגוחך. וחוצמזה, אני אומרת להיפך, לך על זה עד הסוף - אם אתה כ"כ אוהב לצאת עם צעירות כדי לחזק את האגו אז למה להסתפק בבחורות עד 27 כשאפשר לרדת יותר נמוך (ואפשר מסתבר, אתה מוכיח את זה) ולצאת עם ילדות בנות 17 - 18 ולגבי התשלום אני אומרת גם - מצויין, לפחות מישהו ירוויח משהו מהקטע הזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים איך ש
אחד אחר23/12/2007רואים שאת ילדה. העולם שלך כל כך שחור ולבן. אני בספק אם בכלל הגעת לגיל שאפשר להתחיל. לא נורא. כשתתבגרי ותראי שהעולם לא שחור לבן ושהתאוריה הרומנטית המקסימה שלך תתפוצץ נוכח המציאות השונה כל כך אז תביני על מה האנשים מדברים כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלמידה
אבי23/12/2007אהבתי את התשובה שלך
בעניין הכסף זה הכייף שלי לתת וגם לקנות זה כמו שאת אומרת מעלה
את האגו של הגבר ולפעמים זה שווה כול שקל?
וזה שאני נימשך לצעירות . אך אפשר להגיד לך את זה שהם היוזמות ולא אני?
ואני לא אשקר לך שאני לא אוהב את זה זה מטריף אותי עוד יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
לולה23/12/2007מעניין אם גברים מצליחים לתפקד ללא [a href=http://www.pills.co.il id=link]ויאגרה[/a] בגיל כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי משיכה מעל גיל 27
אבי23/12/2007תודה לכולם על העצות
זה שאני אומר שאני אוהב לפנק וגם לשלם זה לא חייב להיות בכסף
אני אוהב לקנות להם ביגוד או בושם או כול דבר דבר אחר שחסר
זה לא שאני מנצל את זה בכלל המצב הכלכלי של בחורות צעירות
ואני לא הולך עם קטינות אני מאוד מפחד להרוס לי את החיים אני איש עסקים
ולא מוכן לקחת כול סיכון בשביל דבר כזה אני משתדל לבדוק ת.ז ליתר ביטחון
שהיא עברה את הגיל המותר בחוק? אומנם קשה מאוד לדעת מראש הרי כולנו יודעים
שהבחורות של היום מפותחות מאוד ועוד עם הסוליקון בכלללללללללל אי אפשר
לעלות על הגיל הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכול זה לא בא ממני
אבי23/12/2007זה לא שאני מתחיל דווקה עם צעירות
85 % מזה שאני נפגש עם צעירות זה בא מהצד שלהם של הצעירות
יצאה לי כמה פעמים לשאול את אותם בחורות למה הם אוהבים לצאת עם מבוגרים
והתשובה שלהם חד וחלק לכולם יש אותה תשובה
1 עם מבוגר אפשר לצאת למועדון או למסעדה ולאכול ולשתות כמה שרוצים
2 בחורים צעירים לא יכולים להרשות לעצמם לבזבז על צעירות כול כך הרבה כסף
וזה נכון בחורה צעירה נכנסת למועדון היא צריכה לפחות 4 עד 5 כוסות משקה
ואני לא מאין שבחור יכול להרשות לעצמו להזמין חברה 5 כוסיות משקה
האם זה טעות שלהם או שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ ביותר
תלמידה28/12/2007לא רק שזה לא כואב זה גם יותר נעים מסקס רגיל לדעתי. אם עושים את זה כמובן בצורה נעימה ולא כמו באיזה סרט כחול.. תגידי לו פשוט שיחדור לאט עד שיכנס עד הסוף, זה ממש מדהים ויש גם יותר גישה לדגדגן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס התגובה למעלה היתה לליאל..
תלמידה28/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)