לא חושקת בבעלי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא חושקת בבעלי.
    רומי
    06/02/2011

שלום לכם.
    יש לי בעל חלומות, נאה, אוהב, מעריך, מטפח, עוזר בלי סוף. אני קודם כל ואז הילדים כערך עליון לפני הכל. עברתי המון דברים לא קלים בחיי. אונס, השפלה, אמא חורגת ועוד המון.
    נישאתי אליו בגיל 20 כשהבנתי שהוא אדם טוב. לא אהבתי אותו ולא חשקתי בו מעולם.
    במהלך כל שנות הנישואים (17) היו לנו עליות ומורדות. ברחתי מהבית מספר פעמים וחזרתי מכל מיני סיבות. הוא לא רוצה לוותר עלי. הוא מאמין שהבעיה טמונה בי ובעבר שלי, מה שאני מתחילה להאמין שנכון. כעת, החלטתי לקום וללכת כי באמת לא סימפטי לחיות כל כך הרבה שנים ללא תשוקה ואהבה. אני מאוד מעריכה אותו, אבל לי זה לא מספיק. קשה לו עם ההחלטה שלי, הוא עושה מאמצים כבירים כדי שאשאר ואטפל במקום לברוח ולראות את הבעיה צצה שוב (יש לנו שלושה ילדים)
    שאלתי, האם ישנה אפשרות באמת להירפא מהמצב שלי? אני סובלת כשאני שוכבת איתו. לא נעים לי ואני מחכה שזה יסתיים. הוא לא כופה עלי ולא עושה כלום בכוח. חייבת להוסיף שגם במערכות יחסים אחרות בחיי, היו בי תשוקה ולהט שחלפו להם ברגע שהקשר הפך להיות יציב מדי. מקווה שתוכלו לסייע בידי ולשפוך מעט אור על המצב שלי.
    תודה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא חושקת בבעלי.

הוספת תגובה

• לא חושקת בבעלי. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    06/02/2011

רומי שלום,
    הקשיים שאת מתארת אכן יוצרים מצוקה רבה. בהתבסס על ניסיוני הקליני עם נפגעות תקיפה מינית, אני סבור שאכן הקשיים שאת מתארת קשורים להיסטוריית החיים שלך.
    כמו כן העדר תשוקה כבר מתחילת הקשר קשורה בגורמים נוספים.
    טיפול מיני-פסיכולוגי בהחלט יכול לעזור ולשפר את הרגשתך ואת הרגשת בין זוגך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו