מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצת מטופשת אבל...A06/02/2011
גבר בן 34 ובחורה בת 21.....(אני סתם שואלת) זה גיל תקין לקיים יחסי מין בין השניים...(אני רצינית..) אני יודעת כאילו שזה תקין מבחינה חוקית וזה...השאלה אם קשר כזה בגילאים כאלה בין השניים יהיה קשר טוב....? סקס וכדומה....(:
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצת מטופשת אבל... - תגובה
רות בן-ציון שכטר06/02/2011שלום לך,
לא הגיל הכרונולגי קובע את איכות יחסי המין. מה שקובע הוא הקשר עצמו. הרגישות האחד לשני, ההתחשבות ההדדית, החמלה , המשיכה, עד כמה טוב ונעים לכם יחד.
אם את חוששת ויש לך ספקות, מימה נובעים הספקות? מימה חוסר בטחון שלך? כלומר, אם יש ספק אין ספק...
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אסביר
A06/02/2011היה מישהו שרציתי אבל אז הייתי קטינה (16) והוא היה בן 29-30 )
היום אני עוד מעט בת 21 והוא עוד מעט בן 34.....אז הוא פחד כי היה אסור
ומענין אותי לדעת אם היום (נניח והיינו נפגשים וזה גם ככה זה חתיכת סיפור)
ואני יודעת שאז לפחות היה ביניינו מתח מיני מטורף(ובכלל אהבה אפלטונית) וברור שאם זה היה אפשרי אז זה קורה...השאלה אם היום הוא היה לוקח אותי בצורה אחרת...לגבי הקטע הזוגי ביניינו וכל מה שקרה אני מתייעצת בפורום על זוגיות שזה המקום היותר מתאים..פה פשוט רציתי לדבר על העניין המיני ....את לא תביני את הכל זה ממש ממש ממש מורכב...מקווה שהבנת בכל זאת משהו "על קצה המזלג" מה שנקרא....(:
ותודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)