מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרמנות יתר שמציקה ומפריעה. גבר חרמןאלון07/02/2011
היי,
אני מניח שהבעיה הזאת שכיחה ביותר, אבל השאלה שלי היא מעט מעט שונה.
אני בן 28 ובת זוגתי בת 24.
אני חרמן הרבה יותר מבת זוגתי. בוא נאמר שאני רוצה לעשות סקס 3 פעמים ביום (מבחינתי כל הזמן.. גמירה זה דבר כיף ומשחרר..), והיא רוצה פעם ביום ולפעמים פעם ב3 ימים.. תלוי (למיטב הבנתי זאת תדירות יפה.. לא?)
חרמנות שלא באה על סיפוקה, לפחות אצלי, היא לא דבר מהנה.
לראות בחורה שאתה חושק בה (בת זוגתי) מול הפנים מבלי האפשרות לקיים יחסים זה מציק.
החרמנות לפעמים "עולה לראש" ומפריעה.
למשל הסיפור הידוע ששוכבים במיטה לפני השינה, הגבר עם זיקפה והבחורה בכלל חצי ישנה.. שני עולמות שונים. אני עם פנטזיה איך אני מרים אותה כמו בסרט פורנו והיא בכלל בפלנטה אחרת.
יצורים מוזרים ושונים ;-) הגבר והאישה.
שאלתי:
מה ההמלצה לגבר חרמן שמרגיש שחרמנות שלא באה על סיפוקה פוגעת בו? לוקחת אנרגיות לשווא? ההתעסקות בדבר שלא ניתן להשגה זה מתיש ולא מהנה.
מה לעשות?
היום אני לפעמים מחכה כמו טווס יום שלם, מחר אני יכול לחכות שבוע לסקס, חודש וגם חודשיים... אני חייב לשלוט בזה ולמתן את החרמנות.
האם הפתרון הוא פסיכולוגי ונפשי בלבד?
כלומר.. להדחיק את הרצון העז לסקס?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרמנות יתר שמציקה ומפריעה. גבר חרמן - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן07/02/2011ערן,
הפער שאתה מתאר בין החשק והעניין שלך במין לעומת החשק של בת הזוג אכן יוצר מתח תסכול ואכזבה.
לא מדובר על ביעה אצלך או אצלה אלא על פער בחשק למין.
דבר עם החברה שלך ושתף אותה במה אתה מרגיש וחווה.אפשרות אחרת היא למצוא בת זוג שאוהבת ומעוניינת במין כמוך, ואפשרות נוספת היא להרגיע ולפרוק חלק מהחרמנות שלך ע"י אוננות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)