מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי מינייניב08/02/2011
שלום
אני יוצא עם מישהי כבר כמה שבועות,ואני מרגיש לפעמים שיש לי חוסר גירוי מיני,ז"א אני לא מקבל זקפה בקלות,אני כאילו מחפש את הגירוי המיני דרך הנשיקה איתה,אבל לפעמים זה לא מצליח וזה מבאס...כאילו היא קצת עצורה ולא מרגישים את התשוקה ממנה.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי מיני - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/02/2011שלום יניב,
אכן, יש נשים שהן יותר עצורות מבחינה מינית וזקוקות ליותר זמן כדי להשתחרר ולאפשר לעצמן חופש מיני. קיימת גם האפשרות הנוספת שהחורה לא ממש נמכת אליך מינית וזה מה שאתה חש. בכל מקרה הדרך הנכונה והפשוטה ביותר היא לשוחח איתה על הענין הזה, לברר איתה מה היא מרגישה כדי לדעת איפה אתה נמצא.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר גירוי מיני
יניב08/02/2011אני מבין שאני צריך לשוחח איתה על זה,אבל איך עושים זאת בצורה עדינה ורגישה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר גירוי מיני - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/02/2011שלום יניב,
את התורה הזו קצת קשה להעביר דרך פורום באינטרנט, אבל מעצם השאלה שלך אני מניחה שאתה מבין שזו שיחה עדינה ורגישה שצריכה להיעשות עקב בצד אגודל, כלומר לאט לאט. יחש עם זאת, אתה צריך להבהיר את הרגשות שלך... חשוב תמיד בכל קשר להבהיר את הרגשות גם אם הענין כרוך במבוכה בתחילה הוא בהחלט שווה את המאמץ.
בהצלחה,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)