גירוי מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי מיני
    יניב
    08/02/2011

שלום
    אני יוצא עם מישהי כבר כמה שבועות,ואני מרגיש לפעמים שיש לי חוסר גירוי מיני,ז"א אני לא מקבל זקפה בקלות,אני כאילו מחפש את הגירוי המיני דרך הנשיקה איתה,אבל לפעמים זה לא מצליח וזה מבאס...כאילו היא קצת עצורה ולא מרגישים את התשוקה ממנה.
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי מיני

הוספת תגובה

• גירוי מיני - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/02/2011

שלום יניב,
    אכן, יש נשים שהן יותר עצורות מבחינה מינית וזקוקות ליותר זמן כדי להשתחרר ולאפשר לעצמן חופש מיני. קיימת גם האפשרות הנוספת שהחורה לא ממש נמכת אליך מינית וזה מה שאתה חש. בכל מקרה הדרך הנכונה והפשוטה ביותר היא לשוחח איתה על הענין הזה, לברר איתה מה היא מרגישה כדי לדעת איפה אתה נמצא.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר גירוי מיני

יניב
    08/02/2011

אני מבין שאני צריך לשוחח איתה על זה,אבל איך עושים זאת בצורה עדינה ורגישה מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר גירוי מיני - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/02/2011

שלום יניב,
    את התורה הזו קצת קשה להעביר דרך פורום באינטרנט, אבל מעצם השאלה שלך אני מניחה שאתה מבין שזו שיחה עדינה ורגישה שצריכה להיעשות עקב בצד אגודל, כלומר לאט לאט. יחש עם זאת, אתה צריך להבהיר את הרגשות שלך... חשוב תמיד בכל קשר להבהיר את הרגשות גם אם הענין כרוך במבוכה בתחילה הוא בהחלט שווה את המאמץ.
    בהצלחה,
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו