מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאהב לאישה נשואה מחפשת נשויניב28/04/2007
נשואה כבר 3 שנים חטובה ויפהפיה מחפשת מאהב בעל מיקום לשעוות הבוקר
דיסקרטיות חובה!!!
חייב להיות נאה מעל גובה 1.80
ביי
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שווה לבדוק
יוני05/08/2011היי
אני בן 26 ואני נראה ממש ממש טוב
יש גם תונות !!
נשוי... אגב.
:-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייייייייי
mosha08/08/2011הייי נשוי איכותי מהדרום מעל 180....דיסקרטיות נידרשת אשמח לפון ושע היתקשרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה אני.....!!!!!!
אחד חדש....06/05/2007אם את רצינית....צרי קשר!!!
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמצא שתי הודעות מתחתייך
יואבי שם בדוי06/05/2007תוכלי לקבל מעט רקע עלי, גובהי רק 172 מאזור השרון אם מסתדר לך השאירי מייל ואשאיר לך מספר טלפון,לי אין מייל, מבחינת גובה אני לא מתכוון לצאת לבלות איתך בפרהסיה לשיכולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי ונאה
אוהד וסיגי06/05/2007גבר בגיל 39 נשוי נאה ואיכותי לשעות הבוקר 175 {חסר 5} אבל שווה ואיכותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנוי כל בקר
ניב08/05/2007פנוי כל בקר כמעט בשעות שאת רוצה מוכן להעסיק אותךפקידת קבלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנוי בשבלך
eli08/05/2007הי נטלי מעוניין בך פנוי בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שלא שמתם לב האישה נשואה זה
צפוני17/02/2012אסור בכול האיסורים דין כרת הזהרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי
ניב14/05/2007אני פנוי בדרך כלל חוץ מנסיעות פעם בחודש שבוע תוכלי להצטרף כל בוקר אני יכול לענג לפנק ולתת לך להרגיש אשה 21 ס"מ לא הולך סתם מעניין נסי לא תתחרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
yariv14/05/2007אשמח אם תיצרי קשר
אני בעל מיקום נאה ביותר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לך להשלים לך את החסר.
אופיר14/05/2007נראה מעולה כדאי לך להיות בקשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1.85 מ' זה מספיק ?
אלמוני15/05/2007אם כן יש לך אפשרות לסקס מעניין ומגוון מייל ל: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כאן
כפיר20/05/2007האומנם אני לא 1.80 אבל 1.77 נקי חמוד צברי(תמני) מת להרפתקאות
אני גם נשוי אבל לא כלכך באושר
אולי נפנק אחד את השני במה שחסר לו או לא חסר ודווקא בא לו
פלא 0577751142* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי בן 29 נראה פיגוז
דין20/06/2007היי,מרגישה חנוקה?לא ממומשת?
אני נשוי בן 29 נראה טוב מאוד מחפש לממש פנטזיות באופן דיסקרטי בלי לשבור מסגרות
מעוניינת???צרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאת ...
ניר08/08/2008היי, שמי ניר ואני גבר נשוי + 2 בן 33, נראה מצויין, משכיל, איכותי ומחפש ביוק אותך. סקסית לקשר דיסקרטי , מיני ומענג במיוחד. צרי קשר ולא תתאכזבי (במיוחד בשעות הבוקר). [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב נשואות
נשוי וחרמן12/08/2008צרי קשר ואשמח שניפגש.. יהיה טוב מאוד!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי....פרטים
נשוי וחרמן12/08/2008שכחתי.... גוף טוב, 1.85, זין גדול וחזק, אוהב ללקק!!! [email protected] נשוי וחרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי
bissman26/06/2007דברי איתי במייל/מסנג'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לבעלך
יניב 3910/09/2008תראי כמה רוצים לדבר איתך על זיוהים לכי לבעלך תתבישי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חראות של אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!
david12/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת המשפט שלך לא הבנתי...
עינבר17/09/2008השאר די צפויים....אז למה חארות??? הסבר,פרט ונמק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעניין
משה20/09/2008שווה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר יפה
יוסי09/07/2007תתקשרי מתוקה029916833
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאהב
יובל21/11/2008היי , נשוי 188 שווה ביותר מהמרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיודע לפנק נשואה ממש מכל הבחינות
סאמי02/01/2009אם את באמת מחפשת מאהב שמעריך מאהבת ומשקיע ריציני למענה אז הני אני נראה ממש מצויין 186 גובה 88 משקל גוף ספורטיבי מבוסס טוב וכלי ענק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן את גרה?
יואב13/05/2009היכן את גרה? מה את בדיוק מחפשת בקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחינו, נראה לי שאתה קצת לא מעודכן..
DD13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אליאנה14/05/2009אני מעוניין. באיזה איזור בארץ את מתגוררת?
0527600939* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים לי מאד
וסי17/05/2009מתאים לי גם אני נשוי אבל רק 178 ס"מ זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכרות
יצחק18/05/2009שלום לך.אני מחולון מהיכן את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מאהבת
יובל24/05/2009בן 42 ניראה מעולה אמין ואייכותי מחפש כמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1.81
רון25/05/2009היי נטלי
1.81 בסדר ?
אם כן סמסי מייל ל 0577757754
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי חתיך
יובל23/09/2009מחפש דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי אני מה שאת מחפשת תצרי קשר
גיא12/10/2009בחור 1.88 מטר,נשוי חתיך בעל מיקום לבקרים לקשר מתמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...................
yousi28/10/2009הי סקסית!!!
את נראת מגרה מאוד…!!!
אשמח להיפגש.. לפנק אותך.. לרדת לך.. לזיין אותך.. ולענג אותך…
כמה, איפה ואיך שרק תרצי…
אני בן 28.. נראה טוב..
אז צרי קשר במייל ונזרום משם0527060453 …* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 33,נשוי לא מסופק,בעל דירה דיסקרט
גיא01/12/2009בן 33,נשוי לא מסופק,בעל דירה דיסקרטית מאוד!!!,מחפש להשלים את החסר בבית.
1.90 מטר,לא שעיר,מעט שחום,אסתתטי,בעל מיבנה גוף סקסי מאוד, תתקשרי ולא תתאכזבי
052-8040195 גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך נטלי-תכנסי 052-8040195
שרונה02/12/2009שלום נטלי,
שמי גיא אני בן 33,נשוי באושר אך לא מסופק מחיי המין שלי,
החלטתי לעשות צעד ולחפש מישהי קבועה באותו המצב.
חשוב לציין כי אני לא טיפוס בוגדני,
אני עושה זאת בעקבות חוסר הסיפוק בבית!
אני 1.90 מטר,שיער שחור קצוץ נראה מצויין,לא שעיר,לא שמן.
יש לי דירה סופר דיסקרטית בחולון
אשמח לשמוע ממך בדיסקרטיות בבקשה
במידה ואני לא במצב לענות תשאירי הודעה,
אני תמיד שומע לאחר זמן קצר
שלך
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל מיקום לשעות הבוקר 1.90 מטר חתיך
גיא04/03/2010את חיייבת ליצור קשר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
jonathan07/03/2010צרי קשר אני בן 30 נשוי +3 נראה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה רלוונטי אשמח ...
ניר18/03/2010היי,
אם זה עדיין רלוונטי, צרי קשר איתי ותכירי גבר איכותי, חתיך , מעניין, מפנק ו... רומנטי !
שמי ניר ואני גבר נשוי בן 34.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצינית?
סיסי23/04/2010נשוי + 1
תשלחי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאהב מושלם וממוקם
אהרן27/08/2010היי.. ההודעה שלך מצאה חן בעיני.. אני נשוי ובעל מיקום.. פנוי בבקרים.. אם עדין אקטואלי צרי קשר ונדבר כבר.. סבבה? גם אשלח לך תמונה\תמונות וכל מה שצריך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דור03/10/2010שמי דור, אמן בן 30 מירושלים.
אשמח להתכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
dave29/04/2007צרי קשר ל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
אשף29/04/2007עוד מעט יהיו לך המון מעריצים (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
אשף29/04/2007היי .אני בן 41 גובה 183 .נאה ואתלטי . ופנוי בשעות הבוקר. כמו עכשיו. את לא סיפרת הרבה על עצמך. למשל בת כמה את? מאיזה איזור בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניב
אשף29/04/2007הינה המייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר ורצוי לנסות
יריב29/04/2007היי אני יריב בן 35 ניראה ממש טוב שחום עיניים בהירות, כמובן שנשוי ומחפש עניין.
צרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מאיזור פ"ת
אייל29/04/2007דברי איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)