מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי ללא מיןזכר אלפא08/02/2011
אני נשוי כתשע שנים לבת זוג מדהימה וסקסית אך נטולת יצרים. הזוגיות שלנו חווה עליות ומורדות אך מבחינתי ברקע תמיד נשארת סוגיית המיניות שלי מול הקרירות שלה.
לפני נישואינו הסקס היה נהדר ומספק אך מיד לאחר הנישואין החלה התרחקות מצידה.
המין האוראלי ה"חובבני" פסק מצידה והיא אף דוחה נסיונות שלי לענג אותה בדרך זו ובשבילי זהו חלק חשוב במשחק המקדים או באורגזמה. היא מתייחסת למין אוראלי כדבר זול, מטונף ומגונה.
תחת תירוץ של כניסה להריון, היא ביקשה לנקות את הגוף מגלולות ולכן אנו שוכבים רק עם קונדום כבר שמונה שנים. למרות שהיא סובלת בתקופות המחזור והומלץ לה על נטילת גלולות, היא מסרבת ליטול ולשכב ללא אמצעי מניעה. בשנים האחרונות אני מתקשה לתפקד עם קונדום מפני שעליי להלהיב ולחמם את שנינו מאחר והיא לא נוגעת באיבר המין שלי או אפילו רומזת למטרת גירוי. היא גם לא מנסה לעזור או "להלביש" את הקונדום. כמו כן, מבחינה פסיכולוגית אני לא יכול להפסיק לחשוב על הניכור בינינו. אני חש שהיא לא נהנית ועליי "להפעיל" אותה.
לאחרונה, אנו אף לא מתנשקים, גם לא תוך כדי פעילות מינית. היא פיתחה רתיעה מנוזלי גוף ופחד ממחלות. פחד זה מונע ממני לחוש אינטימיות מולה.
כל נסיון שלי להתקרבות נענה בשלילה, לעיתים גם חיבוק אנרגטי קשה להעניק לה. מיותר לציין שהיא לא יוזמת או מבינה את הצרכים שלי.
אני אוהב אותה ולה חשוב לשמור על התא המשפחתי שבנינו אך אני לא יכול להמשיך לאהוב אותה דרך לאטקס!
אנא, ייעצו, המליצו או הכווינו לטיפול זוגי הולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשוי ללא מין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/02/2011לזכר אלפא שלום,
אתה או יותר נכון הזוגיות שלכם נמצאים בתהליך קשה ולא בריא היכול לגרום לסיום הקשר.
המצוקה שאתה מתאר חייבת להביא אותכם לטיפול זוגי/סקסולוגי על מנת לפתוח את הנושאים הקשורים בהעדר חשק ועניין במין מצד אשתך כלפך. "יחסי מין הם מין של יחסים" ובמישור הזה אין יחסים. יש לברר מה קורה ומהן הסיבות לרתיעה וסגירות עד דחייה של אשתך מהנושא המיני.
אתם יכולים למצוא מטפל מיני מוסמך באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אנסה לפנות...
זכר אלפא08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי ללא מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/02/2011שלום לך,
מקריאת מכתבך ניראה כי כדאי מאד שתפנו לטיפול זוגי /מיני. כלומר למטפל/ת זוגי שהוא גם סקסולוג/ית מכיוון שיש כאן צרוף של קשיים שיש לפתור.
אין לדעת מתוך המכתב מה מהגורמים לקושי. יחד עם זאת ברור ששניכם סובלים, אתה מתוסכל מכיוון שצרכיך לא מסופקים וגם סובל דחייה ואשתך מתוסכלת משום שלא מצליחה לספק אותך, לעיתים קרובות בתחושה "לא נקייה" לשניכם יש נושא לא פתור ומכאיב, האינטימיות פגועה וחבל.
רשימת המטפלים הזוגיים שהם גם סקסולוגים נמצאת באתר של איט"ם, ויפה שעה אחת קודם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אנסה לפנות...
זכר אלפא08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי..
מוטי22/02/2011אחי, תבדוק שהיא לא מוצאת ריגושים במקום אחר...
בלש או מצלמה או משהו..
זה קורה הרבה, ואז האישה כבר לא מתעניינת בסקס ביניכם כי יש לה יותר טוב (אולי)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי..
מוטי22/02/2011אחי, תבדוק שהיא לא מוצאת ריגושים במקום אחר...
בלש או מצלמה או משהו..
זה קורה הרבה, ואז האישה כבר לא מתעניינת בסקס ביניכם כי יש לה יותר טוב (אולי)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטולת יצרים
דני20/02/2011לצערי אתה חייב להכיר באמת,אם אתה טוען שאישתך סקסית אז אני לא יכול להאמין שאין לה מאהב מהצד שגורם לה להתענג עליו.היא מאוהבת בו ומכאן הניכור והגועל שהיא מפתחת כלפיך.מי שאוהבת לא נרתעת מבן זוגה.זאת האמת וגם אם לא אז מה יש לך לעשות שם בדיוק אם אתה לא נהנה ממהות החיים וזו זוגיות טובה המשולבת גם בהנאה ממין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי משהו לעניין
סיוון28/02/2011אני תחקירנית בתוכנית בערוץ 23 בחינוכית,העוסקת בשיפור חיי הזוגיות ובבעיות בזוגיות כאלו ואחרות . בתוכנית ישנה פסיכולוגית מאוד רצינית המתמחה בבעיות זוגיות ואכן בסוף כל תוכנית ממש רואים שינוי אצל המשתתפים. אין מדובר בתוכנית "צהובה" בערוץ מסחרי. נראה לי שאנו יכולים ממש לשפר את הבעיות ולעזור. אשמח לתת יותר פרטים (כמובן לא מחייב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)