מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אניאני09/02/2011
היי פניתי גם לפורומים של ייעוץ אחרים, אין לי חשק בהרבה תחומים בחיי בזמן האחרון
אבל זה גם מאוד מתבטא בסקס עם החבר ,אני עמוסה ולחוצה וכן מרגישה שחלק נכבד מהמשאבים הנפשיים והזמן שלי אני מקדישה לחבר ומצפה לקבל יחס דומה ,וכשאני לא מרגישה כך אני כועסת ונפגעת
וזה מאוד משפיע גם על הסקס אני לא רוצמה לשכב איתו
וגם לא טוב לי איתו במיטה ופחות נמשכת אליו
אני חושבת האם זה דבר זמני שעובר עליי בגלל העומס וההרגל כמה שנים יחד והשנה התחלתי לימודים והחיים אינטנסיבים של שנינו
או שאולי זה לא מתאים בגיל צעיר כבר להרגיש שהקשר מכביד ושאין חשק
סה גם מתבטא בדברים אחרים בחיים שלי שאין לי את ההרגשה של להנות והרגשה חברתית מסויימת ולחץ ופחות התלהבות בכללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/02/2011שלום לך,
נשמע שאת בתקופה לחוצה של החיים. ידוע שלחץ הוא גורם שמשפיע באופן שלילי על חשק מיני וזה מה שקורה אצלך...
בעצם כתבת את הדברים בעצמךף, הבנת שהלחץ שבו את נתונה הוא תקופת הסתגלות לא פשוטה עבורך שכעת פוגע בחשק המיני.
כפי הניראה את מאד עמוסה ולחוצה שכן את מתארת ירידה כללית בהנאה בהרבה תחומי חיים. ניראה שאת צריכה להתארגן באופן כזה שהשמחה תשוב אליך בכל התחומים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)