מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו שאני חייבת להביןA10/02/2011
אני רוצה לשאול משהו,ובשביל זה אני נותנת דוגמא של סיטואציה...
יכול להיות מצב כזה שגבר בגיל 33 ובחורה בת 21 בקשר כבר הרבה הרבה מאוד זמן.....הגבר הזה לא מלך היופי והבחורה הזאת היא כוסית על (לצורך הדגמה...)....הקשר לא מוגדר כזוגיות אבל הוא יודע שהבחורה הזאת הייתה כבר שוכבת איתו מזמן אם הוא רק היה רוצה.....ועדין הבנאדם לא פונה לכיוון בכדי לשכב איתה....אני יודעת שהוא כן נמשך אלי....יכול להיות שיש לו חרדת ביצוע או משהו בסגנון?! אפילו שהוא לא משדר את זה? (או לפחות מנסה)......אני לא חשבתי על הרעיון הזה עד עכשיו אבל פתאום התחלתי לחשוב בכיוון....
יש ממש הגדרה של תופעה כזאת? של גברים שברגע שהם מגיעים לרגע "האמת" הם פשוט מתחמקים או לא משדרים רצון (אפילו שבתוכם אולי הם כן רוצים..) לא מובן לי הדבר הזה לגמרי..................מה הוא לא נמשך אלי או משהו ? אני מתחילה לחשוב שיש לו איזה פחד שלא ילך לו טוב או שהוא פוחד מהאקט או שהוא סתם מתרגש או חרד או לחוץ או לא יודעת מה אבל זה ממש לא מובן לי איך אחד כזה ככה לא מנצל את "ההזדמנות" (מה שנקרא..) זה מבאס אותי מאוד כי אני ממש נמשכת אליו,לא יודעת להסביר בדיוק למה אבל הוא עושה לי את זה.....
ממש ממש מבקשת תשובה במהרה.......תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו שאני חייבת להבין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן10/02/2011הסיבות יכולות להיות רבות, אולי באמת חרדה, אולי הבנה שאי אפשר לממש את הקשר מעבר למין, אולי הוא לא נמשך אליך. יתכן שאת מעוניינת יותר ממנו?
אולי הקשר הוא קשר של מדריך "אבהי". הדבר הנכון ביותר הוא לדבר עם אותו בחור ולשתף אותו בהרגשתך.
אין להתנהגות שאת מתארת הגדרה או שם. לא בטוח שיש לו חרדת ביצוע, יתכן אך אני לא יכול לדעת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח להכיר אותך
רון17/02/2011היי,
לפי מה שאת מתארת את נראית טוב...
אם את מעוניינת בבחור בגיל 32 שנראה טוב לסקס
צרי קשר ואשמח לשלוח לך תמונה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להבין
דני17/02/2011אני אמנם לא סקסולוג אבל ניסיון בחיים יש לי, לדעתי הוא לא מאמין שיש מצב שאת רוצה בו ומה שבטוח לא בקטע המיני,כמו שזה נראה אין מדובר בחרדת ביצוע אלא בחשש שהוא יעשה טעות קריטית אם ינסה להגיע איתך לאינטימיות ואז לאבד אותך במידה ולא תהיי מעוניינת.לדעתי זו הסיבה.אותך אני ממש לא מבין,אם את חושקת בו ואת כך כך כוסית כמו שאת מתארת למה את לא יוזמת ומפתה אותו? יש דרכים רבות לעשות זאת ונראה לי שאת לא ממש זקוקה לעזרה.תעשי צעד קדימה ותיראי איך שניכם תכו על חטא על כל דקה מיותרת שחלפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
A17/02/2011אתה חושב שאני צריכה לפתות אותו? (כן,באמת שאני נראת ממש טוב...)
אבל...איך אני עושה את זה בעקיפין? ז"א בלי להיות ישרה איתו שזה מה שאני רוצה אלה סתם לגרום לו להתגרות ולראות איך הוא יגיב...אבל כמו שאמרתי,ממש לא לומר לו את זה במפורש כי אז יש מצב שזה יהרוס גם לי את כל הקשר איתו.....איך אפשר לדעת אם גבר רוצה אותך בקטע כזה? לדוגמא: גבר יכול להתחרמן אפילו רק מלשמוע את הקול שלי שהוא סקסי בטירוף גם בלי לראות אותי אפילו? רק לפי צורת הדיבר..(שוב לא ישרה..סתם דיבור....)
מחכה לתשובה,ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח.......
רון17/02/2011אני אשמח לשמוע את הקול שלך לשפוט אם את באמת מגרה כמו שאת חושבת.....
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שום אינטרס לשקר ידידיי
A19/02/2011אין לי כוונה דני או רון או מה שלא יהיה למסור לכם את הפרטים שלי..זה מיותר לגמרי...אבל לשאלתכם,אם אני באמת כל כך כוסית כמו שאני אומרת? אז אלו הנתונים...(בחירה שלכם אם להאמין לי או לא...)
גובה מטר 72
פרופורציונלית
תחת מוצק
חזה במידה הנכונה
רגליים מעט שריריות
בטן שטוחה
טיפל'ה "בצדדים" (שזה הכי סקסי..)
שיער חלק טבעי
שפתיים בשרניות בצורת לב ממש...
זאת האמת.
ביי ביי (-;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווואלה
רון20/02/2011שיקול שלך אם לפנות אלי במיל.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)