מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרונית11/02/2011
שלום יש לי שאלה שהרבה זמן מסקרנת אותי, למה מבוגרים בהעדר חשק מיני נכנסים לדיכאון. ואילו ילדים שלא מקימיים יחסי מין כלל לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/02/2011רוויטל שלום,
ההנאה המינית של ילדים היא אוטוארוטית , כלומר עד גיל שש בערך, היא מגיעה מאוננות והם נהניפ מהתחושה בלבד. רק לאחר גילך ההתבגרות וההבשלה ההורמונלית יש גם הבשלה רגשית ונוצר הצורך בפרטנר להנאה מינית.
אגב, מבוגרים בדכאון נעדרים חשק מיני. זה אחד מהסממנים של הדכאון.רמות של חשק מיני משתנות אצל מבוגרים בתקופות שונות בחיים וגם שונות מאדם לאדם. הפערים בחשק המיני הם אחת הבעיות בהן נתקלים בני זוג .
שבת שלום,
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית11/02/2011אני מתכוונת יותר לשלב אחרי גיל 6 ועד התחלת הבגרות המינית קיים בעצם שלב החביון, בשלב הזה לא כל הילדים מאוננים, אפילו ההפך.
איך בשלב הזה לא קיים דיכאון מהעדר פעילות מינית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
רונית13/02/2011האם שלב החביון קיים בעידן של היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה
רונית16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא ענה לי לשאלה .....
רונית17/02/2011אני מחכה לתשובות לשאלות כבר ימים רבים, ואיש מהמערכת עצמה לא עונה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/02/2011רוויטל שלום,
ענית בעצמך, זה שלב החביון. בשלב זה אין אוננות . אין הנאה ארוטית ואין הנאה אוטוארוטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)