מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יייעוץ בנושא מיניותהדר13/02/2011
שלום רב,אני בשנות העשרים לחיי.בנ זוגי גם הוא בשנות ה-20 לחייו.אנחנו ביחד כבר 4 חודשים והזוגיות שלנו למראית עין נראית נהדר.אך יש לנו בעיות בחדר המיטות.
בן זוגי טוען שהוא אינו מסוגל לקיים איתי יחסי מין מלאים.
לדבריו-הוא סובל מחוסר ביטחון שמונע ממנו לבצע חדירה,בפעמים המעטות שניסינו האיבר שלו לא עמד ב"לחץ" ונפל.
מצד שני,יש לו מספר פטישים שלא מובנים לי כל כך.הוא מאוד אוהב שליטה,בעיקר כאשר אני שולטת בו.יתרה מכך-הוא סופג הנאה מעצם העובדה שאני מונעת ממנו להגיע לגמירה.
ניסיתי לשתף איתו פעולה ולשדר לו קור רוח ונינוחות מלאה ולהגיד לו שאין צורך להילחץ וזה יגיע בזמן שלו אך אני מרגישה שכל המשחקים האלה עוצרים את ההתקדמות שלנו ואת האופציה שבאיזשהו שלב של היחסים נעשה סקס.
אני ממש מתוסכלת מזה,ונקרעת בין הרצון לעשות לו טוב לבין המשיכה שלו לסאדו..
האם אני פועלת נכון?או שעליי להפסיק את הפעילות שלנו כליל עד שייענה לצרכיי יאזור אומץ ונגיע לחדירה מלאה?.מאוד מעניינת אותי גם הסיבה הפסיכולוגית לתופעת ההתעללות בו,מה גורם לו לאהוב את זה והאם הוא יכול להגיע לסיפוק מזה?
תודה רבה,
בחורה אוהבת ומבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יייעוץ בנושא מיניות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/02/2011להדר,
לאנשים שונים יש העדפות שונות במין כמו בתחומי חיים אחרים. לא ניתן לענות לך מדוע הוא נמשך ומוצא הנאה בשליטה ובסדו, ואולי גם אי קיום יחסי המין זה סוג של שליטה פסיבית.
בנוגע לכלל הדברים ובמיוחד בנושא של איבוד זקפה כדי לפנות ליעוץ / טיפול סקסולוגי.
ממליץ לך לא להות חלק ולא לשתף פעולה עם התנהגויות מיניות שאינם מעניינות מושכות ומספקות עבורך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)