מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצהנוגה14/02/2011
אני בקשר עם מישהו כחודשיים, הוא בחור טוב עם לב רחב יושב על כמה מליונים הוא כל היום קונה לי מתנות אתמול הוא קנה לי שרשרת יהלומים והוא רוצה לקחת אותי לחו"ל הוא מאוהב בי בטירוף בחיים לא אהבו אותי ככה הוא דואג לי ורוצה רק שאני אהיה מאושרת בחור מלומד וחכם מאוד. יש לי בעיה: אני לא נמשכת אליו בכלל אפילו לא התנשקתי איתו עדיין הוא מרגיש את זה, הוא בא אליי ואנחנו ישנים ביחד ומדברים על הכל וכמה שהוא מנסה אני פשוט דוחפת אותו ולא רוצה לנשק אותו אפילו הוא מאוד נפגע מזה אבל הוא לא יעזוב אותי הוא מאוהב בי קשות. אפילו ההורים שלי כבר מכירים אותו והם ממש היו רוצים שייצא מזה משהו. אחרי שהוא הולך אני מרגישה רע עם עצמי אבל בכל זאת אני לא יכולה לשכב איתו רק כי אני מרחמת עליו. אני לא בחורה בעייתית בסקס אני מאוד אוהבת סקס לא אכפת לי כל כך איך הבן אדם נראה, עצם התחושה משגעת אותי מין אוראלי יכול להטריף אותי,מספיק לי שגבר מסתכל עליי ועושה ביד אני יכולה לגמור, עוד לא יצא לי לעבור עם מישהו לילה בלי לזיין אותו. אני פשוט מרגישה שהוא יותר מידי נודניק אני אומרת לו שייפנה לסקסולוג כי הוא לא יודע איך לעשות את זה לבחורה. אני רק בת 20 אני לא רוצה להיות עם מישהו שאני אצטרך לבגוד בו כל היום, אני פשוט לא יכולה להסתכל עליו הוא רק חושב על עצמו בסקס, לי הכי חשוב שהגבר באמת ירצה אותי שלא יחשוב רק על הזין שלו שלרגע ישכח מעצמו וזה באמת ישתלם לו אחרי שהוא יצליח להדליק אותי כי אני מטורפת. הוא פשוט לא עושה לי את זה בשיטטט מצד שני אני מתה עליו והוא בחור מדהים.ניסיתי להסביר לא כמה פעמים באיזו גישה לבוא אליי הוא פשוט לא מביןןן. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנגה
אני14/02/2011היי ממה שכתבת נשמע שגם ככה את תבגדי בו..
אז זה ישמע מניאקי לגמרי אב את תיאת את עצמך לא משהו...
כדי לך לנצל אותו לבלות איתו שיבזבז עליך ואז להפרד ממנו
אם כ"F לא בא לך עליו במיטה זה בעייתי
אבל נשמע שזה יותר יותר מדי עניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/02/2011נוגע,
את נשמעת מבולבלת ולא בטוחה במה שאת רוצה, אך את יודעת שהוא חושב רק על עצמו ובתחילת דברייך אמרת שהוא מפרגן ואוהב וקונה מתנות?
אם את מחפשת תשוקה ומשיכה מינית אולי זה לא הבחור, אם את רוצה יציבות אהבה וביטחון כלכלי כנראה שזה כן האדם הנכון. יפי דברייך נראה שאת מחפשת את התשוקה והסקס ואת מרגישה שהוא לא מנוסה ולא מבין בעניין זה, יתכן שהתשוקה תתפתח בעתיד..
אולי כדי שתנסי לשכב איתו ולאחר מכן תוכלי לקבל החלטה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה
נוגה16/02/2011תודה על העיצות אולי אני באמת אעשה מאמץ לשכב איתו פעם אחת ונראה מה יהיה.. אני רק פוחדת מזה שהוא ייקח את זה קשה אם אני אפרד ממנו ואני יודעת שלא תהיה לי תירוץ כי הוא לא אחד שיעשה לי רע. כבר אמרתי לו שאני לא נמשכת אליו והוא לא נרדם כל הלילה בגלל זה הוא אמר שהוא לא רוצה לאבד אותי בגלל שטויות כאלה ומצד שני הוא לא רוצה שיהיה לי רע ואני אהיה עם מישהו שאני לא נמשכת אליו. אני מרגישה רגשות אשמה.. אני לא רוצה לפגוע בו זה לא מגיע לו אני לא יכולה להישאר איתו רק בגלל האינטרס שלי. אני נורא מבולבלת חח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/02/2011אכן דילמה.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)