עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    בת 18
    14/02/2011

אז ככה, ישלי חבר בן 21, (אני בת 18)שאני ממש מאוהבת בו הוא מצחיק והטיפוס שלי, מסתבר שהיו לו מלא חברות והוא שכב עם7 בנות שונות, בהתחלה זה לא הציק לי כל כך, כי גם אני לא בתולה,( הייתי עם גבר אחד) אבל כשניסיתי לדמיין 7 בנות נפל לי האסימון שזה מלאאא בנות, וזה דיי מפריע לי אני מתחילה לחשוב דברים רעים, עדין לא שכבתי איתו, אבל אני ממש רוצה..
    מה אני עושה? איך אני גורמת לעצמי להרגיש טוב יותר? כמה בנות זה בסדר שיהיה לבחור בן 21?
    נימאס לי כבר לחשוב ואני צריכה עצות מאנשים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• הוא בחור

אני
    14/02/2011

היי חמודה
    דבראשון גם את שכבת כבר ,אולי ם הוא היה הראשון שלך זה היה מרתיע
    אבל את אומרת שיש לכם קשר טוב וכו וכו ואת אוהבת וכל זה
    לא כתבתי כמה זמן אתם, וחלק מהקשר זה סקס ,זה לא משנה עם כמה בנות הוא היה קודם עכשיו הוא איתך, רק תוודאי בדיקת איידס ותשתמשו באמצעי מניעה!
    הוא בחור מאוד הגיוני שהייתה לו חברה רצינית זמן מה 1. אח"כ כמה עניינים ,אח"כ יצא קצת שכב אח"כ עניינים ..זה ממש לא כזה סיפור.
    וכמו שאמרתי סקס זה חלק מהקשר אם טוב לך איתו אז חשוב שיהיה גם סקס להמשיך את הקשר .אין לך מה לאכול סרטיםן מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד..

בת 18
    14/02/2011

תודה רבה, 7 בנות זה הרבה לדעתך? אני ממש אוכלת סרטים מיזה אני מרגישה כל כך חזרת ניסיון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/02/2011

לבת 18,
    את מרגישה כלפיו והוא מצחיק אותך ונשמע שממש כייף לך איתו לכן יהיה נכון להתמקד בדברים החיוביים שבו ולחשוב על הכייף וההנאה שלך.
    יש בחורים שיש להם יותר ניסיון מיני ויש כאלו שפחות, אין מספר שזה בסדר, און שנחשב לנכון או נורמלי. תחשבי על הכנות שלו! הוא יכל להסתיר את הפרטים ממך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו