עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    חנית
    15/02/2011

הי אני בת 25 אם ל3 ילדים מקסימים בעל מקסים אוהב ותומך הבעיה שלי שאני לא אוהבת סקס פשוט לא אוהבת לא להתלכלך מהריח הנוראי הזה ולא שהכל יוצא לי למחרת במשך היום דבר שגורם לי להרגיש שכל מי שלידי מריח אותי ויודע שאתמול עשינו סקס. אולי זה מוזר אבל אני עושה נטו בשביל בעלי אני יכולה לומר שמידי חודשים אני כן רוצה מיוזמתי אבל מה זה חודשים לעומת כל יום שבעלי מנסה ורוצה?! אני חווה אורגזמות משהו כמו אחד ל3 חודשים בקיצור לא מתלהבת מסקס (אפילו פעם אמרתי לבעלי שאני שוכבת איתו בשביל לעשות ילדים) לעומת זאת אני את ילדי טורפת מאהבה יש לציין שהזוגות שלנו יפה וטובה יש אהבה וכבוד...האמת שאני מרחמת על בעלי כרגע שאני כותבת אבל ברגע האמת אין לי כח וחשק לסקס מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/02/2011

לחנית,
    יש רמות שונות של חשק ורצון מיני ובכלל להיות במקום המיני, אנשים נבדלים בחשק המיני שלהם. לפי מה שאת כותבת נראה שאת גם נגעלת מהמין (ריח, טעם, תחושה וכוי).
    מאוד לא נכון ובלתי אפשרי לדעת מדוע את מרגישה וחווה את המין באופן זה. יש גורמים רבים היכולים להשפיע על החשק, סיפוק והתלהבות ממין. כמו שאת כותבת ומבינה לא היתה בעיה אם בעלך גם כן לא היה מעוניין במין, מכיוון שזה לא המצב- יש מתח וקשים בנוגע למין בזוגיות שלכם. "יחסי מין הם מין של יחסים" ויש בעיה ועל כן ממליץ לך לחשוב על אפשרות של פנייה לברור הנושא אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמך.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו