עזרה בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה.
    מריה
    15/02/2011

אני במערכת יחסים כבר 9 חודשים . אני הראשונה של חבר שלי , לי יש נסיון מיני מהעבר .
    בחודשיים הראשונים של הקשר לא הצלחנו לשכב , פשוט לא עמד לו .
    כיום אנחנו מצליחים לקיים יחסי מין אבל כל דבר קטן גורם לאיבר שלו ליפול , זה מתסכל ממש.
    זה לא משהו ספציפי , כל רעש קטן , כל תזוזה לא נכונה, אחרי שזה קורה לוקחות כמה דקות עד שאנחנו חוזרים לעניינים .
    אני כבר מתחילה לחשוב שמשהו לא בסדר בי , יש משהו שאפשר לעשות בשביל לשפר את זה ? אולי משהו שאני יכולה לעשות לו?
    באמת אני מנסה להשרות את האווירה הכי רגועה ובטוחה שיש אבל שום דבר לא עוזר , אני כבר לא יודעת מה לעשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה.

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/02/2011

מריה,
    סיבות נפשיות אחראיות לכרבע מכלל מקרי ההפרעה בתפקוד הזקפתי. הן כוללות לחץ, חרדה, רגשות אשם, דיכאון, הערכה עצמית נמוכה, ופחד מכישלון בתפקוד המיני.
    לפי התיאור שלך כנראה שמדובר על בעיית זקפה עם רקע פסיכולוגי: כנראה שהחבר נלחץ, מתרגש וזה בהחלט סביר. הלחץ החרדה והמתח פוגעים ביכולת הזקפתית.
    ממליץ לכם להפסיק את הניסיונות לקיים יחסי מין מלאים משך שבועיים ולעבור ולעשות הכל במין מלבד ניסיון חדירה (ללא משגל). מין אוראלי אוננות משותפת, מגע וליטוף הדדי.
    לאחר שבועים אפשר לנסות לחזור לשכב.
    במידה והבעיה נמשכת, כדי מאוד לפנות לטיפול סקסולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו