מפחדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת
    אני
    17/02/2011

זה נגמר בינינו ,האהבה הראשונה ,הסקס הראשון של שנינו.
    הרצון שזה יהיה לכל החיים..ועכשיו נגמר ,נפרדנו לתקופה קצרה בין לבין,שבה יצאתי עם מישהו מהעבר ורצינו לשכב אבל בסוף לא ומזל שלא כי הוא לא היה איתי באמת .
    ועם החבר לפני ששכבתי איתו ,במשך שנתיים ויותר הכרתי בחורים יצאתי תקופות קצרות ,אבל לא שכבתי כי רציתי להרגיש את כל מה שהרגשתי איתו ,שאם וכששוכבים יודעים שזה נכון.
    אנחנו גם נפתחנו עם הזמן ודיברנו על הרבה דברים אינטימיים, והיה ברור ודיברנו על זה שבגידות זה דבר שלא קורה.
    מאוד אהבתי את התשוקה שלו אליי את החום

אני מפחדת שלא יהיה לי את זה,שרוב אם לא כל הגברים בוגדים,ושמישהו לא באמת יווצר קשר אמיתי כמו עם החבר שיוביל לבטחון של לשכב איתו.

למרות שעלה במחשבתי לקראת הסוף שאני פחות נמשכת אליו ולמה אני מסתפקת כעת במישהו שאני פחות נמשכת אליו,אבל כנראה זה קשור גם להדרדרות נקרא לזה בקשר ...

אני נור מפחדת מקשרים כי הכל יכול להיות רע ולהגמר ...
    מצד שני לא נראה לי שאני בנויה ללשכב סתם ככה ואני גם לא אהנה.
    וגם הבן זוג שלי היה מאוד עם רצון לספק אותי ...ואני אותו
    אני באמת לא יודעת אם יש עוד בחורים כאלה
    בבקשה תשתדלו להבין ולענות לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת

הוספת תגובה

• מפחדת - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    17/02/2011

שלום לך,
    אין ספק שהאהבה הראשונה היא בעלת קסם מיוחד ונוטים לזכור אותה לאורך השנים. יחד עם זאת, האהבה הראשונה היא לא פעם אהבת בוסר ולכן היא גם מסתיימת .
    האהבות הראשונות, אלו שלא מובילות לנישואין יש להן תפקיד של הכנה/תרגול לקראת ההתאהבות הגדולה.
    ברור כרגע שאת עצובה, ודואגת שמא לא תמצאי אהבה גדולה כמו האהבה שהייתה לך. עם הזמן תמצאי אהבה אחרת בשלה יותר שתתאים אפילו יותר לאישיות ולצרכים שלך.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו