מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש מצב לשכנוע?רוויטל17/12/2007
האמת נמאס לי.....בזמן שחבר שלי מצפה שאני אענג אותו .......גם בירידות גם נשיקות בתחת הוא לא מוכן לעשות את אותו דבר בשבילי....בנוסף לכל שהסקס נגמר תוך 5 דקות ואם אני לא אתן את ההשקעה אז תוך 3 דקות.
לדעתכם אפשרי לשכנע את הבנאדם לרדת? הוא אומר שאם יכנס לו לפה הפרשה כלשהי הוא יקיא (וממש אין לי הרבה הפרשות.
אמרתי לו אנקה עם סבון אנגב במגבון.....תמיד האזור מגולח....יש מצב לשכנוע? ואם כן איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב לשיכנוע
חותך הואגרה08/01/2008האם חברך מישתמש בסמים?במידה ולא אולי כדאי שיקנה כדור ויאגרה יחלק לשמוה חתיכות לבלוע ללא מים.וגם לא אחרי אוכל התגובה היא לאחר כשלושת ריבעי השעה.אני ממליץ.את המין כדאי גם לעשות כאשר חברך למעלה או עומד.גם עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי לא נותנת שארד לה
נשויבריגוש16/01/2008רויטל, אני רואה שאת נקלעת לבעיה דומה לשלי. אני מאוד מאוד אוהב להרגיש אישה גומרת על הפנים שלי, אוהב להחדיר את הלשון עמוק וללקק מבפנים....אבל אישתי לא מאפשרת לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוויטל
שלי פסטרנק כץ24/09/2009גם אחרי מקלחת רגילה הגוף שלך נקי מספיק כדי שבן הזוג יוכל לבצע סקס אוראלי.
יכול להיות שבן הזוג שלך לא בוגר מספיק/בעל נסיון רע בעבר/לא מודע מספיק לצרכייך או סתם אחד שנגעל מהפרשות באופן כללי.
גוף האשה מייצר רטיבות שנועדה למען החדירה ויש מעט מאוד גברים שזה מרתיע אותם כשהם צריכים להגיע למקום עם הפה. רוב הגברים דווקא די מחבבים את העניין במיוחד.
כנראה נפלת על אחד שלא - לצערך (:
את יכולה להציע לו ולהסביר לו שזה חשוב לך ואם עדיין לא מתאים לו, החליטי מה חשוב לך יותר לקבל סקס אוראלי או להשאר יחד איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שכנעת אותי..
דותן17/12/2007זה מוזר בני כמה אתם ?אולי הוא לאמספיק בוגר בשבילך.תתקשרי אעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא יודעה מה הוא מפסיד
דב17/12/2007לענג אישה בנשיקות בכוורת הדבש הוא הדבר הנעלה והיפה ביותר.
אין כמו לענג אישה שעה שלמה זה גן עדן לשניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוויטל
אחד אחר18/12/2007מצטער מותק אבל נדמה לי שזה מקרה אבוד. ישנם גברים שנרתעים ממין אוראלי. למרות שאני ממש לא יכול להבין את זה אבל עובדה היא שיש כאלה שנגעלים מלרדת לאישה. קשה לי להאמין שזה ישתנה.
בכל אופן למה הסקס ביניכם נגמר אחרי 5 דקות? מה הקשר לזה שחבר שלך לא יורד לך? יש מליון דברים מענגים לא פחות שאפשר לעשות סקס לא נגמר במין אוראלי. הוא רק מתחיל שם. ואכן זה מתסכל אבל אפשר לדלג על השלב הזה.
משום מה נדמה לי שהבעיה היא הרבה יותר עמוקה.
תקני אותי אם אני טועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה יש לי רעיון..
אחד אחר18/12/2007קחי אותו לאיזה פאב נחמד. תזמיני אותו לכמה כוסיות וודקה. אחרי כל כוסית תשאלי אותו אם הוא רואה מישהי מכוערת בפאב. תני לו לשתות עד שהוא יגיד שכולן יפות בעיניו. זה אומר שהוא שתה מספיק. אחר כך קחי אותו הביתה ותראו ביחד סרט כחול עם הרבה ירידות אוראליות. ואז תבקשי ממנו שיירד לך. אם הוא יסכים אז יש תקווה לשינוי איטי. אבל אם אחרי כל זה הוא לא יסכים אז יקירתי תשכחי מזה. לפחות איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אהבתי כול המכוערות יפות
עינבר18/12/2007אבל אני חושבת שגבר שלא אוהב לרדת לאישה..אישה לא תרד לו..איך אומרים מידה כנגד מידה!
ניראה אותו מיתמודד עם זה :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מחמירה את הבעיה. כפרה
ק18/12/2007זה פטנט שחבר טוב שלי לימד אותי על גבול השתייה. תסמכי עליו. הוא רוסי. הוא יודע לשתות.
פעם שאלתי אותו איך הוא לא מגיע למצבים של האנג-אובר. איך הוא יודע את הגבול. אז הוא אמר לי:" כשאתה בפאב תסתכל סביבך. אם אתה רואה כונאפה הגיע הזמן לעוד כוסית. אם כולן יפות אז סימן ששתית מספיק. שוביניסטי אבל .....זה עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח אז מי שרואה אותי..
עינבר20/12/2007צריך לפרק מינימום 4 בקבוקי ויסקי..אחרת הוא יחשוב שהוא עדיין לא שיכור.. :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום מה את מצטנעת יקירתי.
אחד אחר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה עוד אחת שירתה טיל ונעלמה.
אחד אחר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי מאיתנו אתה מתכוון?
עינבר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוויטל
אחד אחר20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלחי אותו אליי לשיחה
אבי24/12/2007היי רוויטל
תשלחי את החבר שלך אליי שאני אלמד אותו קורס לשון מזורז ומהיר.
תגידי לחבר שלך שהוא לא יודע מה הוא מפסיד שהוא לא יורד לך
ועוד משהוא תגידי לא שייש בחור שמשלם בשביל לרדת לבחורות מגולחות
וזה בכלל לא מגעיל זה מהנה וגם שומר על זוגיות מוצלחת יותר.
ותרמזי לו שהדשה של השכן יותר ירוקקקקקקקקקקק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנ מוכנה להראות לו
שוווולה24/12/2007שאני אלקק אותך
והוא יראה שזה לא נורא
ושכמה שזה מטריף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר לגיל ונישואים...
קורל2629/12/2007תתחילי ללמד אותו אך לענג אותך עם הויברטור וגם בלי...ואבוי לך שאין לך הנאה מבעלך בגיל כול כך צעיר ..תתחילי לעבוד על כך ומהר כי אחרת ..את תתפתי ללכת לאחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב לשכנע ואין צורך תעיפי אותו
קורל2629/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמעי מה תעשי
הלהוט29/12/2007תבואי אילו, תגידי לו תישמע כפרה אני אוהבת אותך אני דלוקה עליך וכול פעם שאני רואה אותך בא לי לטרוף אותך פר הרבעה שלי, בו נעשה משהו משוגע, בו נעשה סדו-מזו, נדחוף לך דברים לתחת ניתן לך כפות, נשפוך עליך דברים רותחים, נשבור לך ת'עצמות, ותמציאי עוד משהו.
הוא יסתכל אליך במבט מופתע, ואם הוא יגיד לך טוב, אז תגידי לו: "טוב אז תרד לי קודם אני רוצה להרגיש אותך קצת". ואם הוא יגיד לך לא אז תגידי לו "טוב אז לפחות תרד לי שיצא לי חיר ממך להערב".
ואם זה לא יעבוד אחותי נחשוב על עוד משהו כפרה, אני מבטיח לך אנחנו נלכוד ת'שועל הזה, עוד יהיו לו שרירים בלשון כמו שלא יהיו לו על הידיים, הוא יוכל לעשות שכיבות שמיכה על הלשון.הוא יעשה הסבה למקצוע שלו, הוא עוד יהיה פרופסור ללשון, הסירי כול דאגה מיותרת מלבך המודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)