לא עומד לי אחרי פגישה שלישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עומד לי אחרי פגישה שלישית
    אבי
    22/02/2011

אני גרוש ופוגש מדי פעם בחורה. בפעמים הראשונות במיטה אני חרמן אש ומרגיש נפלא. לדאבוני לאחר מספר פגישות אין בי שום ריגוש ו אפילו לא עומד לי. כרגע יש לי חברה, יפה וסקסית ואני אוהב אותה מאד, אך שוב, כשמגיעים למיטה, גורנישט.
    יש פתרון? הייתי מאד רוצה להישאר עם הנוכחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא עומד לי אחרי פגישה שלישית - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    22/02/2011

אבי שלום,
    כמו שניראה מהפנייה שלך, הקושי "בריגוש" הוא קושי רגשי עמוק. קורה משהו פנימי כעבור מספר מפגשים, כאשר הקשר "מתחמם" והופך לקבוע יותר ומתחיל לעלות ריח של מחויבות, אזי הריגוש שלך בורח. ניראה שכדאי מאד שתפנה לטיפול רגשי כדי לפתור את הבעיה הרגשית הזו.
    אין לך שום בעיה פיזיולוגית משום שהפעמים הראשונות מצליחות.
    יתכן מאד שבעקבות מה שקרה בנישואין/גרושין , יש פגיעה רגשית עמוקה וכדאי ושווה לטפל, ויפה שעה אחת קודם.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

אבי
    23/02/2011

תודה רבה על תשובתך אבל אני לא חושב שזו הבעיה. יש לי חברה שאני מאד אוהב ומאד רוצה אותה איתי לתמיד ואין לי בעיה למחויבות איתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

סיוון
    28/02/2011

אני תחקירנית בתוכנית שעוסקת בבעיות ביחסים, יחסי מין ובכלל התוכנית היא אכותית ביותר ומטרתה באמת לעזור לאנשים עם בעיות בחיי המין או בזוגיות . זוהי אינה תוכנית "צהובה" בערוץ מסחרי מדובר על תוכנית בערוץ 23 אם פסיכולוגית מקצועית שיכולה באמת לעזור. אם תיהיה מעונין חזור אליי למייל הפופיע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו