בן 21 ואני רוצה להיות שחקן פורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 21 ואני רוצה להיות שחקן פורנו
    טום
    22/02/2011

שלום אני בן 21 יש לי חלום מי גיל 16 להיות שחקן פורנו אני ניראה טוב מאוד בקרוב אני מסיים את השרות הצבאי שלי ואני טס למיאמי לנסות להיות שחקן פורנו ולבלות קצת אבל עם משהו יכול עזור בזה בארץ אני אשמח לעצות... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גייז

גייז
    05/07/2011

שמע אחי אני גייז ואני מת על זין *-*
    אם אתה עניין בוא אלייי חייםשלי ??
    אני גר בקצרין (מספר: 054-4861123) תבוא רטוב מקווה שישלך זין גדול להכניס לי חזק
    עאעעעעעעעעעההההההההההההההה אני מרגיש אותךךךךךךך יההההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגייז מקצרין

ראובן
    09/07/2011

תגיד גייז- בן כמה אתה? מה אתה אוהב לעשות ? נראה לי שאתה אוהב שמזיינים אותך. אם כן , מה גודל הזין הגדול ביותר שהצליחו להחדיר לך , כי לי יש זין גדול ועבה וכול פעם אני מתקשה בחדירה לגבר, כי אני עלול לקרוע את הישבן שלו. אני מת לזיין ולא מצליח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

בעילום שם
    05/07/2011

למה?
    למה לעשות לעצמך את זה?
    אני עוד לא פגשתי ילדה שאמרה שהיא תגדל היא רוצה להיות זונה!!
    אז אתה רוצה להיות עוד יותר מופקר וזול מזה?
    הרי לא תוכל למחוק את הכתם הזה ממך. . . .
    תאר לעצמך שהמשפחה שלך,המכרים,החברים,הילדים שיהיו לך ,יראו אותך "מככב" בכזה סרט,
    איך תרגיש?
    התרבות של היום לא בטוח תישאר ככה לנצח, לא בטוח שמשרד התקשורת יאפשר לכל התכנים הפורנוגרפים שמשודרים באינטרנט להמשיך ככה עוד שנים, אז ככה שזו אולי אופנה חולפת. . . .אופנה מכוערת ורדיקלית מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקרא זה דחוףףףףף

יניב
    06/07/2011

אתה לא יודע מה זה תעשיית פורנו ... רק אם אתה שונא נשיםםם אבל ממש שונא אתה יכל לשחק שם ... רק גברים סתומים לא יודעים אבל בתכלס .. שתיהיה בענינים שכל הנשים שם הדרדרו ועברו התעללות אתה רוצה עוד יותר להכאיב להן ? הן כמו בובות הן נשים מתות ולא עושות זאת מתוך בחירה אלה מחוסר ברירה ואל תגיד לי אחרת אני קראתי המוןןןןןן ... מתעללים בהן שם אז בבקשה תגיד רק שאתה סדיסט ... כל הנשים שם לוקחות סמים !! מענין מה עברת בילדות שלך שהגעת למצב כזה קיצוני שאתה מוכן להשפיל נשים בצורה הכי מגעילה ורעה שיש כי מה שהן עוברות שם זה שואהההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חי בסרט.

גדי
    06/07/2011

אני יודע. כשרואים סרט פורנו זה נורא מדליק. אתה רואה את הפצצות עושות סקס עם גברים ונראה גם שהן נהנות מאד וזה מטריף את המוח. באותו רגע גם אני הייתי מאד רוצה להיות שם ולהשתולל עם הכוסית.
    אבל אחי אם פעם תראה מה קורה מאחורי המצלמה איך 7 אנשים עומדים מסביב ודוחפים מיקרופון ומצלמה לתוך הפרצוף שלך ושלה ואיך 2 מטר משם יושבים כמה אנשים מסביב לשולחן ושותים קפה אז תאמין לי שתאבד מהר מאד את החשק. זה נראה על המסך מאד אינטימי אבל בפועל זה כל כך מכני שבא להקיא.אתה לא עושה מה שבא לך. אתה לא נוגע איפה שבא לך אלא איפה שיגידו לך. אתה לא גומר מתי שבא לך אלא מתי שיגידו לך. תתאר לך שבאמצע ההיסטריה של האורגזמה את צריך לעצור, לטפס על הפנים של הבחורה ולגמור בזוית כזו שזה ייראה טוב בסרט.וכל זה כשאתה יודע שהיא לא שמה קצוץ עליך ושניה אחרי שהמצלמה נסגרת היא רצה להקיא מזרע שלך. וואוו ממש הרשמת אותה...
    אני לא מסכים שכל הגברים שם סדיסטים ושונאי נשים. הם פשוט עושים את מה שהסצנה דורשת ולא ממש איכפת להם מהבחורה שאיתה הם עושים את זה. יש המון בחורות שעושות את זה מתוך בחירה אבל רובן מגיעות לזה בגלל בעיות רגשיות וכספיות. זה עולם מאד אכזרי. האישה נחשבת ככלי וכך גם הגבר. אם נדמה לך שהשחקנים נהנים שם אז אני יכול להגיד לך שזה קורה לעיתים נדירות מאד וגם אז כנראה שמשהו לא בסדר איתם.
    בקיצור אם אתה חושב שאתה הולך לזיין כוסיות אז תשכח מזה. אתה הולך להיות בוכנה ולהשפיל את עצמך מול כל הצוות ומול כל העולם.אל תחשוב ששחקני פורנו זוכים לכבוד גדול. לרוב המשפחות והחברים שלהם מתרחקים מהם וכך הם מתחפרים עמוק עוד יותר לתוך העולם הזה כי בעצם שאר העולם נסגר בפניהם.לתמיד. גם אם אתה מכיר בחורה שרוצה להיות איתך זה רק בגלל שנדמה לה שאתה מזיין טוב. שאר התכונות שלך לא מעניינות אותה.
    תגיד לי. אם אתה נראה טוב אז לא יותר פשוט למצוא בחורה מדהימה ולעשות את זה מתוך אהבה או לפחות באינטימיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחקן פורנו

שאול
    24/10/2012

מעונין לשחק בסרטי פורנו בן 60 גר בדרום ללא תמורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרשום לי לאימייל

Marina
    06/04/2011

תרשום לי לאימייל [email protected]
    אנא שלח תמונה, ואחזור אליך עם פרטים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו