מתוסקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסקל
    צחי
    22/02/2011

אין לי חיי מין טובים
    עובד הרבה שעות רוצה לקיים יחסים אך לא מצליח כאילו שאין לי חשק גם כשיש לי זיקפה היא עוברת מהר אני לא מצליח להתרכז זה הרס לי את הנישואים כבר שנה בתהליך גירושים מצד אחד אני אומר לעצמי שאני לא רוצה ליבגוד אף שאין ביננו אהבה או קירבה ואפילו הרבה כעס אך גם לא מקיים יחסים אני לא יודע אם לנסות להתחיל בקשר חדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסקל

הוספת תגובה

• מתוסקל - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    26/02/2011

ממליץ לך לפנות לטיפול על מנת לברר את הסוגיות וההתנהגות שפוגעת בשמחת החיים שלך. לא נכון ובלתי אפשרי לענות ולנסות לפתור את הנושאים שאתה מעלה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פיתרון

סיוון
    28/02/2011

היי ישנה תוכנית בערוץ החינוכית 23 שמטרתה לפתור בעיות זוגיות כאלו ואחרות . התוכנית מטפלת במגוון בעיות ישנה פסיכולוגית מקצועית המתמחה בדברים כאלו . אשמח אם תיצור קשר במייל להמשך פרטים ואראה לך עוד אנשים שהגיעו וחווה הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו