מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסקלצחי22/02/2011
אין לי חיי מין טובים
עובד הרבה שעות רוצה לקיים יחסים אך לא מצליח כאילו שאין לי חשק גם כשיש לי זיקפה היא עוברת מהר אני לא מצליח להתרכז זה הרס לי את הנישואים כבר שנה בתהליך גירושים מצד אחד אני אומר לעצמי שאני לא רוצה ליבגוד אף שאין ביננו אהבה או קירבה ואפילו הרבה כעס אך גם לא מקיים יחסים אני לא יודע אם לנסות להתחיל בקשר חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסקל - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן26/02/2011ממליץ לך לפנות לטיפול על מנת לברר את הסוגיות וההתנהגות שפוגעת בשמחת החיים שלך. לא נכון ובלתי אפשרי לענות ולנסות לפתור את הנושאים שאתה מעלה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פיתרון
סיוון28/02/2011היי ישנה תוכנית בערוץ החינוכית 23 שמטרתה לפתור בעיות זוגיות כאלו ואחרות . התוכנית מטפלת במגוון בעיות ישנה פסיכולוגית מקצועית המתמחה בדברים כאלו . אשמח אם תיצור קשר במייל להמשך פרטים ואראה לך עוד אנשים שהגיעו וחווה הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)