מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאנה23/02/2011
שלום רב,
אני גרושה בת 41 נמצאת במערכת יחסים עם גרוש בן 45.
בו זוגי אינו מסוגל לגמור מחדירה. הדרך היחידה שהוא מגיע לסיפוק היא ע"י אוננות מאוד חזקה ומהירה. הוא גם נוהג לאונן מדי יום. ברור לי כי הנרתיק אינו מספק תחושה חזקה כמו שנדרשת לו על מנת להגיע לסיפוק.
מבקשת לקבל עיצה כיצד לנהוג על מנת שנוכל להגיע למצב נורמלי בו הוא יגיע לסיפוק מחדירה וממגע עדין יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
חיים23/02/2011שלום אנה,
אני בן 45 גם נמצא בזוגיות פרק ב' וגם לי יש את אותה בעיה בדיוק.
בתחילת הקשר קיימנו יחסים יום יום ובגלל ההתרגשות נעזרתי בסיאליס.
הסיאליס גורם גם זיקפה חזקה וגם מעכב אורגזמה.
לא הצלחתי לגמור בתוכה כמה שניסינו.
לאחר תקופה הפסקתי להשתמש בכדור ואנחנו מקיימים יחסי מין אחת ליומיים שלושה.
אם אני לא שוכב איתה אני לא מאונן.
היום אני מצליח לגמור בתוכה מידי פעם.
זה לא קורה בכל פעם אבל אם אנחנו לא שוכבים שלושה ארבעה ימים אני מצליח.
כשדיברנו על העניין בת הזוג שלי אמרה לי שזה ממש לא מפריע ומה שחשוב זה ששנינו גומרים אם לי זה לא מפריע אז גם לה לא.
אם חיי המין שלכם טובים למה זה משנה איך והיכן הוא גומר?
מצד שני אם זה חשוב לך אז אל תקיימו יחסי מין מס' ימים ושלא יאונן סביר שזה יצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה- תודה למשה
אנה24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - סליחה - תודה לחיים
אנה24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/02/2011אנה שלום,
סביר להנחי, שבן זוגך התרגל להגיע לזפוק מאוננות ולכן כעת קשה לו להגיע לספוק מחדירה נרתיקית. כדי להגיע שוב למצב בו הוא מגיע לספוק מחדירה , ב הוא צריך להחליט שהוא רוצה"להגמל" מההרגל שרכש לוותר על האוננות התכופה ולחזור ולקיים יחסי מין עם חדירה וגינלית.
רותי בן-ציון שכטר
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)