סקס דליל מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס דליל מאוד
    טארו
    23/02/2011

שלום
    אני חדשה בפורום בעלי עם בעיות גב ואחרי ניתוחים כושלים מזה שנים ומטופל עם מורפין קבוע דרך משאבה יחסי המין מאוד דלים בינינו אין לו חשק וני לאט לאט מאבדת את החשק אך פעם בחודש בא לי על איזה מספר . לפעמים לוקח לו 3 עד 4 חודשים שיתחשק לו מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס דליל מאוד

הוספת תגובה

• סקס דליל מאוד - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    23/02/2011

שלום אנונימית,
    אכן בעיה אמיתית, מי שסובל מכאבים החשק המיני שלו עלול לדעוך, יחד עם זאת, מין אינו רק מפגש בין פין לפות, אפשר בהחלט להרחיב את הרפרטואר המיני שלכם, וחבל שאתם מוותרין על נגזרת חשובה כל כך בזוגיות שלכם. כדאי שתפנו לטיפול מיני/זוגי כדי לקבל עצות, הדרכה , טיפול ותחזרו לקיים יחסי מין.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי פתרון

הילה
    27/02/2011

לבעיה דומה לשלך הציע לי מטפל נטורופת על וונדר מומיו שהוא מיועד לדברים אחרים בעיקר לכאבי גב וכאלה, אבל ידוע לי שבהודו משתמשים עם החומר הזה בנושא החשק המיני, על כל פנים לי הוא שינה את החיים, רק שזה לא מיידי רק אחרי כשבועיים של שני קפסולות ליום התחלתי להרגיש שינוי
    מבינה אותך מאד בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו