מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס טוב אבל מבאסיקיר23/02/2011
אני נשוי כבר חמש שנים ובאמת אפשר לומר שיש לי יחסי-סקס טובים וכפיים אים אישתי אלא שנראה לי שאני סובל משפיכה מוקדמת [אני מתכוון לאחר שאני חודר ,לא לפני] וזה פשוט מבאס אותי ונראה לי גם את אשתי אפ' שהיא הלא אומרת דבר ,זה קצר מידי ולא מספק את שנינו
ואני מזה לא בקטע של הסקס טנטרה וכד'
בקיצור אשמח לקבל ייעוץ מועיל באמת לעיניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס טוב אבל מבאס - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/02/2011יקיר שלום,
יש מגוון דרכי טיפול לשפיכה מהירה, שהיא בעיה נפוצה. הנכון והיעיל ביותר לפנות למרפאה סקסולוגית באזור מגוריך לקבלת הטיפול המתאים ביותר.
רשימת המרפאות המוסמכות באתר של אי"טם
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
סיוון28/02/2011נראה לי שיש לי פתרון בשבילך...אני עובדת בתוכנית בערוץ 23 חינוכית , תוכנית עוסקת בבעיות זוגיות ויחסים כאלו ואחרים. תוכנית איכותית ולא צהובה עם פסיכולוגית המומחית לבעיות בזוגיות כאלה ואחרות . אשמח אם תחזור למייל שלי לשמוע עוד פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)