שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חגי
    27/02/2011

הי

אני יוצא עם בחורה שאני מאד אוהב אותה 5 חודשים . לפני כחודש התחלנו לקיים יחסי מין מלאים .אני בן 22 . היא בת 21 .
    אתמל באמצע משגל החברה שלי פשוט " ננעלה " ובמשך דקות ארוכות היינו ממש תקועים . ניסיתי להרגיע אותה שתנשם עמוק . היא נורא נלחצה , פרצה בבכי ואחרי זה כנראה שבגלל שהיא בכתה הגוף שלה השתחרר.
    המשכנו אחרי זה רק להתנשק ולהתחבק . ניסיתי לברר איתה מה קרה . היא רק אמרה שיצאה מריכוז וכנראה חשבה על משהו . היא לא שיתפה אותי יותר מה עבר לה בראש.
    מה שכן אני יודע שהיא עברה בצבא איזה שהיא טראומה מינית .
    אם זה יקרה שוב מה צריך לעשות ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    27/02/2011

לא ראיתי שאלה אך מניח שאתה שואל אך גבר כזה קורה.המצב שאתה מתאר הוא מאוד נדיר, ויתכן שהסיבה שגרמה להתכווצות היא כאב או לחץ.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    27/02/2011

במידה והמצב חוזר שוב, וגם אם לא ממליץ לפנות לטיפול בנושא התקיפה המיני שעברה בצבא.
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו