מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרת עם הויברטוררוטטת 2318/12/2007
היי קניתי ויברטור משוכלל ב700 ש"ח עם דרגות רטט שונות שכולל גם אביזר מיוחד לדגדגן ולא הצלחתי לגמור איתו.אני גומרת באוננות אך לא עם בעלי....יש למישהי עצה איך להשתמש בדבר בזה ולמה לא גומרת איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי תשובה וניסיתי אותה
דני23/01/2008אים את לא גומרת לבד אז אולי שבעלך יסייע לך אני ניסיתי משהו מעניין הגדלת הפין וזה עוזר כי חלק מהתרגילים שמסייעים להגדלת הפין זה גם מסייע לגבר לא ליגמור מהר וכך את יכולה ליגמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעזרי בבעלך או מיצאי מאהב
יפעת24/01/2008תעזרי בבעלך שיחזיקיכניס ויענגאותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות ש...
24/01/2008בנוסף בהחדרת הויברטור וגירוי הדגדגן, את צריכה עוד גירוי בפי הטבעת. אולי תפקידי את בעלך הנאמן על הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גם אני28/01/2008לפני שתלמדי את בעלך מה לעשות את צריכה לדעת בעצמך מה מענג אותך, תנסי לבד, חוץ מזה לא צריך לקנות כזה ב-700 כשאפשר לקנות בהתחלה רוקט-פוקט ב-150 ש"ח לנסות, להתאהב ורק אז להמשיך לדברים הגדולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס מחוצ לבית
עלי057790125530/01/2008מתוקה ניסית בעם להיות עים מישהו חוצ מבעלך אני מוכן לעזור בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רעיון
מירב04/02/2008אני מציעה שתראי סרט כחול במקביל ורק כשממש תהי חרמנית תפעילי את הויברטור - נאל תחדירי אותו בהתחלה, פשוט כווני את הזרוע הרוטטת שמובילה לדגדגן .
ואז לאט, בתנועות סיבוביות - זה יקרה ובגדול.
גם חברה שלי לא גומרת עם חבר שלה - הם מאוהבית מעל הראש - היא קנתה רוקט פוקט והחיים שלה יפים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה..יש משפט שואמר..
עינבר18/12/2007"תן לאצבעות ללכת בימקומך..."..אז תתחילי עם האצבעות ומישם כשאת מגורה תמשיכי לויברטור..הוא כבר יעשה את עובדתו..בנוגע לבעלך..אני מציעה להתחיל ללמד אותו מה מענג אותך ומה לא..בהצלחה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את נשואה בגיל 23?
תלמידה22/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)