שאלה מביכה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מביכה...
    שני
    18/12/2007

היי,
    אז ככה אני אקצר מכיוון שזה פורום..יש לי חבר כחצי שנה והיחסים בינינו ברמה הכללית מעולים,אנחנו מבינים אחת ומאוד פתוחים זו אל זה..
    בתחילת הקשר כשהתחלנו לקיים יחסים עלתה בעיה של נפילת איבר המין אצל חבר שלי ולאחר הסתכלות כללית באתרי אינטרנט למיניהם הסקנו כי היה מדובר סה"כ בפחד שלו לספק אותי ועל כן זה קרה.
    מאז עברו חודשים שבהם ידענו סקס מדהים..
    אבל לפני כמה ימים נסענו לנופש ביחד וחשבתי שיהיה מושלם עד שהבעיה חזרה בתדירות של שלושה ימים ברצף,לא הצלחנו לקיים יחסים כל הסופ"ש, הבעיה הזו לא הרפתה מאיתנו.כל פעם שהוא חדר אליי ישר האבר מין נפל. אני לא מבינה למה, אנחנו צעירים בני 21 זה לא אמור לקרות.
    אני מבינה שזה יכול לקרות פעם בכמה זמן אבל כשזה בא בתדירות כזו זה כבר מתחיל לערער את היחסים ויוצר אווירה לא נעימה.
    ברצוני לציין שבמהלך החודשים האלה קרה פעמיים בערך שהיתה לו נפילה של האיבר אבל לא בתדירות כזו של כמה ימים ברצף..
    מה זה יכול להיות?האם זו תקופה או בעיה שמצריכה טיפול יותר רציני?
    תודה,שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מביכה...

הוספת תגובה

• את לא בפורום הנכון, נסי מין וסקסולו

סקרן
    18/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני את לא צריכה להכנס לפניקה

אבי
    24/12/2007

שלום שני
    הבעיה שייש לחבר שלך זה לא דבר יוצא דופן זה קורה אצל הרבה גברים שלא שומרים
    ואני לא אתביש להגיד לך שלי גם קרה כמה פעמים שהייתי צעיר אבל עם הזמן לומדים
    דברים .
    1 תרגלי את החבר שלך שלא לרוץ ישר למיטה אחרי אוכל לפחות 3 וחצי שעות אחרי האוכל
    לאכול תפוח ירוק אני מדגיש תפוח ירוק אחד או שניים. זה יכול להיות כול ירק ירוק
    ואחרי שעה אתם יכולים להכנס לסקס טוב ועם הרבה משחקי מיטה ולא למהר לחדירה
    ותאמני לי אתם תהנו מזה
    אם תרצי עוד עצות או מדריך לסקס טוב
    כתבי לי למייל שלי ואני אשלח לך
    מדריך לסקס שאני כתבתי אך לענג גבר ואך גבר יענג אישה

המייל שלי [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו