כבר 3 חודשים ללא סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר 3 חודשים ללא סקס
    אורגזמית
    01/03/2011

לפני כשנה בעלי נפגע בגבו ובמשך תקופה די ארוכה סבל מכאבים עזים, אנחנו נשואים באושר כבר למעלה מ 20 שנה ותמיד הסקס היה מעולה ומעלה ניצוצות. אך מאז המקרה (וכיום הוא מרגיש בטוב) הוא ממש ממעט לעשות איתי אהבה (ורק כאשר אני יוזמת), הוא הפך להיות לי כמו לחבר/שותף/אח. אני בת 40 ונראת לא רע, מאוד מתפתה לחפש אקשיין במקום אחר, אך חרדה לזוגיות ולמשפחה. שוחחתי איתו על כך והוא אומר שהוא לא בוגד בי ושהוא מאוד אוהב אותי אבל פשוט לא בא לו. אני מדברת על גבר שהיה פשוט מטריד אותי בבקשות לסקס, אני פשוט מורעבת ומתוסכלת, מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר 3 חודשים ללא סקס

הוספת תגובה

• כבר 3 חודשים ללא סקס - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    02/03/2011

שלום לך,
    כאביפ פיזיים קשים הם מכשול ליחסי מין, יחד עם זאת יש הרבה תנוחות, וחשוב שתחפשו יחד תנוחות חדשות כאלו שבעלך לא יסבול מכאבים ולשניכם יהיו יחסי מין מספקים. במידת הצורך כדאי לפנות למרפאה לטיפול מיני בבי"ח רעות יש מרפאה כזאת עם התמחות לנפגעי עמוד שדרה.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו