קצת קשה להסביר אבל אנסה בכל זאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת קשה להסביר אבל אנסה בכל זאת
    דניאלה
    02/03/2011

בת 23, בקשר כבר 5 שנים עם בן זוג מקסים.
    בהתחלה הכל היה מושלם, היה חשק והסקס היה בתדירות גבוה,היינו בתחילת הקשר הסקס היה סוער ולא היה אכפת מכלום. לאט לאט החשק ירד וכך גם הסקס..עכשיו זה עומד על פעמיים בחודש בערך.חוץ מזה הכל בסדר. לאחרונה התחלתי להרגיש מן הרגשה מוזרה של כמו "ניצול" כאילו אני מרגישה שעצם זה שאני עושה סקס אני נותנת משהו שאסור לי לתת לגבר (כמו בחורה שמנצלים אותה)ואצלי המצב הוא אחרת אני בזוגיות כל כך טובה ואף פעם לא הרגשתי מנוצלת או משהו בסגנון ולא עברתי התעללות כלשהי מצד מישהו,אבל בכל זאת אני מרגישה שאני עושה משהו שאסו ר לי לעשות. אולי כדאי שאני אדגיש שזו מחשבה יותר מאשר הרגשה, כאילו נכנס לי שד לראש חח, לא יודעת למה זה ככה תקף אותי, לפעמים שהחבר מעונין אני פתאום מרגישה אה הינה הוא רוצה ממני סיפוק וזה מרתיע אותי , פתאום כל דבר דבר שהוא "משחק מקדים" לסקס מרתיע אותי. לא יודעת מה קרה לי.. מה עושים? איך מברחים את המחשבות הרעות. אם הוא ידע הוא ממש יעלב כי הוא לא עשה לי כלום ואף פעם לא נתן לי להרגיש ככה. זה כ"כ אבסוד שהכל כל כך טוב ובסדר והמחשבות האלה תוקפות. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קצת קשה להסביר אבל אנסה בכל זאת - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    02/03/2011

נתי שלום,
    המחשבות שאת מתארת בודאי מטרידות מאד.
    ראשית, בתחילת הקשר שזו תקופת ההתאהבות המין עפ"י רב סוער כפי שתארת. אח"כ כחלוף הזמן כשישהתייצבות ונכנסת אהבה יציבה גם המין מתייצב והופך לפחות סוער.
    השאלה היא מה קורה שאת חשה מנוצלת?
    יתכנו לענין הזה הרבה סיבות שלא קשורות במישרין ליחסי מין, והתלבשו על יחסי המין, וחבל. את מתארת קשר נפלא וטוב ושמשהו אצלך משתבש ולא ברור לך למה, אולי כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי כדי לברר את הענין הזה כדי שלא יצוץ במקומות אחרים?
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו